Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kesälomien ajaksi Nuorisoasema Klaaran toiminta siirtyy Horisontin tiloihin

Jaa

Nuorisoasema Klaaran toiminta siirtyy ajalla 5.7. – 8.8.2021 Horisontin tiloihin, jotta palveluja voidaan antaa sekä nuorille että aikuisille myös kesälomien aikana. Kesän aukioloajat ovat ma-to klo 8-16 ja pe 8-15. Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti sijaitsee osoitteessa Vaasanpuistikko 17, 6. krs.

Nuorisoasema Klaaraan sekä Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisonttiin voi ottaa yhteyttä myös sähköisten yhteydenottolomakkeiden kautta.

– Ajalla 5.7. – 8.8.2021 sekä Horisontti että Klaara palvelevat puhelimitse maanantaista perjantaihin ainoastaan klo 9-12, jonka jälkeen palaamme tavanomaisiin aikoihimme. Yhdistymisen aikana puhelut ohjautuvat suoraan molempien yksiköiden päivystäville työntekijöille, selventää palveluyksikön johtaja Jaana Kurki.

Puhelinpäivystys toimii 4.7.2021 saakka normaalisti ja 5.7. – 8.8.2021 välisenä aikana seuraavasti:

  • Klaaran ajanvaraus ja neuvonta sekä peruutukset ma-pe klo 9-12
  • Horisontin ajanvaraus ja neuvonta sekä peruutukset ma-pe klo 9-12

Horisontin toiminnan alle kuuluva Terveysneuvonta Tipsi on suljettu kesällä 21.6. – 18.7.2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palveluyksikön johtaja Jaana Kurki, Nuorisoasema Klaara sekä Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti, puh. 040 658 1042, jaana.kurki@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme