Kymenlaakson Sähkö Oy

Kesän 2022 Arki virtaa -musaskaba käynnistyy

Jaa
Kymenlaakson Sähkö järjestää yhteistyössä Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen kanssa Arki virtaa -musaskaban, jossa muusikot pääsevät näyttämään kykynsä. Tänä vuonna etsimme energistä kesäbiisiä.

Arki virtaa -musaskaba on tarkoitettu kaikille sooloesiintyjille ja yhtyeille. Kilpailun finalistit saavat äänestyksen aikana näkyvyyttä ja kuuluvuutta sekä finaaliesityksestä tehtävän videon käyttöönsä. Lisäksi voittaja saa 1500 euron palkinnon, biisilleen radiosoittoa sekä artistiesittelyn KSOY:n asiakaslehdessä.

Arki virtaa -musaskaba järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2021. Silloin musaskaban voitti kouvolalainen artisti Tanto kappaleellaan Se virtaa taas.

Osallistuminen kilpailuun on helppoa

Kilpailun osallistumisaika on 25.4.–29.5.2022. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä äänityksen tai videoidun esityksen kilpailubiisistä KSOY:n verkkosivujen kautta.
- Karsintavaiheessa biisinäyte tulee vain tuomariston käyttöön, kertoo kilpailua KSOY:lla järjestelevä Kirsi Rasanen. Toivomme, että artistit uskaltavat lähettää kilpailuun biisin matalalla kynnyksellä, vaikka heillä ei olisikaan mahdollisuutta äänittää tai videoida ammattitasoista materiaalia.

Tuomaristo valitsee kesäkuun alussa kolme finalistia, ja he pääsevät toteuttamaan kappaleestaan videonauhoituksen. Finaalivideon nauhoituksesta vastaa AK Sound & Music Service. Kaikki finalistit saavat oman videon omaan käyttöönsä.

Yleisö äänestää voittajan

Finalisteille tuotetut videot asetetaan yleisöäänestykseen Kymenlaakson Sähkön verkkosivuille 27.6.–10.7.2022. Äänestyksen ja koko Arki virtaa -musaskaban voittaja julkistetaan Radio Kaakon finaalilähetyksessä 12.7.2022.

Kaikki kilpailun lisätiedot löytyvät KSOY:n verkkosivuilta ja kilpailu kuuluu myös Radio Kaakon aalloilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: viestinta@ksoy.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy
Yhdystie 7
47200 Elimäki

Vaihde 05 778 01https://www.ksoy.fi

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy.  

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 135 miljoonaa euroa, ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Toimipaikkamme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson Sähkö Oy

Kymenlaakson Sähkö laskee yleisimpien toistaiseksi voimassa olevien sopimusten käyttömaksuja 50 prosentilla 1.5.2023 lähtien6.2.2023 08:05:26 EET | Tiedote

KSOY laskee 50 prosentilla lähes kaikkien toistaiseksi voimassa olevien sopimusten verollisia käyttömaksuja toukokuun alussa. Esimerkiksi KSOY Jatkuva- ja Perus-sopimusten yleissähkön verollinen käyttömaksu on alennuksen jälkeen 13,30 snt/kWh (alv. 24 %). Sähkön veroton hinta laskee vielä enemmän eli 56 prosenttia, koska sähköenergian määräaikainen arvonlisäveron alennus päättyy toukokuun alussa ja arvonlisävero nousee takaisin 24 prosenttiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme