Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kesän klassikko: Jerobeam Salakyttä Teamin suuri pellehyppyshow Uimastadikalla

Jaa

Nauru- ja märkyystakuulla varustettu kesän klassikkotapahtuma, eli Jerobeam Salakyttä Teamin suuri pellehyppyshow, valtaa Uimastadikan keskiviikkona 7. elokuuta kello 18.00 alkaen.

Pellehyppyshow vetää perinteisesti Uimastadikalle ronskisti katsojia. Kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyshow vetää perinteisesti Uimastadikalle ronskisti katsojia. Kuva: Konsta Linkola

Luvassa on jälleen taattua ja täysin naurettavaa vesipelleilyä, kun Jerobeam Salakyttä Teamin sankarit koheltavat Uimastadikalla kaikkine rekvisiittoineen, kuten suksien, pallojen, fillareiden, vesisuihkujen, liekkien ja ties minkä muiden apuvälineiden kera.

”Kyllä vain, menoa, vauhtia ja ehkä vähän vaaralliselta näyttäviäkin tilanteita riittää! Meillä on luvassa jälleen kerran huikean pärskähtävä show, joka ei jätä ketään kylmäksi, tai kuivaksi. Olemme hioneet temppuja ja pelleilyjä kuosiinsa taas vuoden verran, tulee hieno show”, naulaa Werneri Vetelä Jerobeam Salakyttä Teamista.

Ennakkoliput myynnissä
Lippuja kesän viihdyttävimpään esitykseen voi jo nyt ostaa ennakkoon Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloiden sekä Töölön kisahallin kassoilta. Liput maksavat 5€/hlö (alle 3-vuotiaat maksutta).

Ennakkolipulla pääsee Uimastadikan katsomoon 7.8. kello 16.30 alkaen. Pääsylippujen myynti tapahtumapäivänä Uimastadikan kassalla alkaa kello 16.45.

Pellehyppypäivänä keskiviikkona 7.8. Uimastadionin ovet avataan normaalisti klo 6.30, mutta uintiaika päättyy poikkeuksellisesti jo klo 15.00, ja alueelta tulee poistua klo 15.30 mennessä.

Kuvat

Pellehyppyshow vetää perinteisesti Uimastadikalle ronskisti katsojia. Kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyshow vetää perinteisesti Uimastadikalle ronskisti katsojia. Kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin maauimaloiden sekä Itäkeskuksen ja Pirkkolan uimahallien saunat avataan18.6.2020 14:00:00 EESTTiedote

Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloiden sekä Itäkeskuksen ja Pirkkolan uimahallien saunat avataan yleisön käyttöön maanantaina 22.6. alkaen, pois lukien Itäkeskuksen uimahallin höyrysauna, joka pidetään vielä toistaiseksi suljettuna. Saunat ovat olleet suljettuina koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Saunoissa asiakkaiden tulee pitää turvaväliä muihin saunojiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme