Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kesän liikuntakursseille ilmoittaudutaan 10.4. alkaen!

Jaa

Helsingin kevään ja kesän liikuntakursseille ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 10. huhtikuuta kello 16.00. Lapsille on tarjolla monipuolisia ja eri mittaisia EasySport-liikuntaleirejä, tennis-, melonta- ja padelkursseja sekä uimakouluja uimahalleissa että maauimaloissa. Lisäksi työikäisille on tarjolla uintitekniikkaopastusta Uimastadionilla, ja senioreille vesijumppaa Kinaporin palvelukeskuksessa.

Kesä täyttyy liikunnasta! Lapsille on tarjolla mm. tennistä, liikuntaleirejä ja uimakouluja. Kuva: Maarit Hohteri
Kesä täyttyy liikunnasta! Lapsille on tarjolla mm. tennistä, liikuntaleirejä ja uimakouluja. Kuva: Maarit Hohteri

Lasten kevään ja kesän uimakoulujen tarkemmat aikataulut muut tiedot ovat katsottavissa osoitteessa asiointi.hel.fi sekä täällä, ja muu lasten kevään ja kesän liikunta- ja kurssitarjonta täällä. Lasten sovelletun liikunnan kesän uimakouluinfot ovat nähtävissä täällä.

Työikäisten kesän uintitekniikkakurssi järjesteään Uimastadionilla 17.-28.6., ja senioreiden vesijumppia Kinaporin palvelukeskuksessa 4.-25.6. ja naisille 5.-26.6.

Ilmoittautuminen kevään ja kesän liikuntoihin hoituu osoitteesta asiointi.hel.fi tai puhelimitse numerosta 09 310 28858. Puhelinilmoittautuminen on avoinna keskiviikkona 10.4. kello 16.00-19.00.
Vapaita paikkoja voi tiedustella torstaina 11.4. kello 9.00-14.00 puhelimitse 09 310 87501, 09 310 87913, 09 310 87818 tai 09 310 87205.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet nähtävissä: www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakurssit/ilmoittautumisohjeet/

Kesäkaudella järjestetään myös paljon liikuntaa − kuten puistojumppia, porras- ja ulkotreenejä, uinnin nonstop-tekniikkaopetusta, vesijumppia, nuorten FunAction-liikuntaa, 18-29-vuotiaiden Nyt-liikuntaa, senioritanssia ja tuolijumppaa − joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kokonaisuudessaan kesätarjontaan voi tutustua osoitteessa hel.fi/liikuntakurssit.

Avainsanat

Kuvat

Kesä täyttyy liikunnasta! Lapsille on tarjolla mm. tennistä, liikuntaleirejä ja uimakouluja. Kuva: Maarit Hohteri
Kesä täyttyy liikunnasta! Lapsille on tarjolla mm. tennistä, liikuntaleirejä ja uimakouluja. Kuva: Maarit Hohteri
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme