Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kesän liikuntaleirit lapsille

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää kesäkuussa Hoppis-liikuntaleirejä 1.-6. –luokkalaisille. Leirejä järjestetään Vaasan keskustassa ja eri asuinalueilla, esimerkiksi Gerbyssä, Isolahdessa ja Palosaarella.

Kaikki leirit ovat kaksikielisiä ja kestävät viisi päivää, maanantaista perjantaihin. Poikkeuksena on juhannusviikko, jolloin leiri kestää neljä päivää. Toimintaa leireillä on klo 8.30-15. Leirien kokoontumispaikkoina toimivat koulut ja urheiluhallit sekä niiden lähiympäristöt.

-Tarjolla on monipuolista ja hauskaa liikuntaohjelmaa, kuten leikkimistä ja pelailua ulkona tai liikuntasalissa, sään salliessa retkeilyä ja uintia sekä sosiaalista ryhmätoimintaa, kertoo liikuntasuunnittelija Siv Aro.

Ohjaajina toimivat Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat sekä kesätyöntekijät.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta. Ilmoittautumisaikaa on 20.5. saakka. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: https://market.vaasa.fi/tuote-osasto/liikunta-ja-nuoriso/liikuntaleirit/

Lisätietoja: www.vaasa.fi/liikuntaleirit

Yhteyshenkilöt

liikuntasuunnittelija Siv Aro, puh. 040 721 9760, siv.aro@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme