Sunborn Live

Kesärauhan Early Bird -liput myytiin ennätysajassa

Jaa

Uusi, urbaanin vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali Kesärauha Turun ydinkeskustassa on herättänyt kiinnostusta jopa enemmän, kuin järjestäjät uskalsivat toivoa. 500 Early Bird -lippua myytiin loppuun ennätysajassa, vain neljässä minuutissa. Peruslippujen ennakkomyyntiä päätettiinkin saman tien aikaistaa.

Pietu Sepponen oli julkistamassa uutta festivaalia Pinellassa 13.12.2018.
Pietu Sepponen oli julkistamassa uutta festivaalia Pinellassa 13.12.2018.

ENNAKKOLIPUT VIETIIN KÄSISTÄ

- PERUSLIPPUJEN MYYNTIÄ AIKAISTETAAN

Sunborn Liven järjestämä uusi musiikkifestivaali Kesärauha levittäytyy Turun Vanhalle Suurtorille 14.-15.6.2019. Ennakkolipunmyynnin alettua festivaalin suosio yllätti jopa järjestäjät - 500 ennakkolippua myytiin loppuun vain neljässä minuutissa. Festivaalin taiteellinen johtaja, Sunborn Liven Pietu Sepponen on sekä häkeltynyt että iloinen: "Aivan tällaista suosiota emme uudelle festivaalille osanneet odottaa. Konseptille on selvästi kysyntää ja on hienoa, että vaihtoehtomusiikki myy!"

Kaksipäiväinen festivaali tuo kolmelle lavalle lähes 40 esiintyjää ja tavoittelee 3000 päivittäistä kävijää. "Tapahtuman normaalihintaiset liput piti laittaa myyntiin vasta alkuvuodesta, mutta Early Bird -lippujen myyntimenestyksen takia aikataulua päätettiin aikaistaa." Festivaalijohtaja Juha Leinonen kertoo.

 

SEURAAVAT ARTISTIJULKAISUT ALKUVUODESTA

Noin puolet Kesärauhan lähes neljästäkymmenestä artistista on jo julkaistu. Ensimmäisten joukossa olivat mm. suomenkielisen vaihtoehtorockin legenda, ISMO ALANKO sekä festivaalin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys, norjalainen KAKKMADDAFAKKA.
Tapahtuman muut jo tiedossa olevat esiintyjät ovat:
ATOMIROTTA, ELEANOORA ROSENHOLM, GASELLIT, IISA, KAURIINMETSÄSTÄJÄT, KYNNET, LITKU KLEMETTI, PAPERI T, PARIISIN KEVÄT, PÄÄ KII, ROSITA LUU, RUUSUT, VASAS FLORA OCH FAUNA, VESTA, YONA ja YOURNALIST. 

LIPUT:

Normaalihintaiset 2 päivän liput (75,00€) ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. 
Festivaalin ikäraja on K-18. 

LISÄTIEDOT:

Festivaalijohtaja: Juha Leinonen / 044 556 6108 juha.leinonen@sunborn.com 

Taiteellinen johtaja: Pietu Sepponen / 044 556 6113 pietu.sepponen@sunborn.com 

Tuotantopäällikkö: Vesa Sytelä / 0400 836 006 vesa@sytela.fi

Viestintä: Jutta Ruusunen / 02 445 6301 jutta.ruusunen@sunborn.fi

www.kesarauha.fi

www.ticketmaster.fi/kesärauha 

www.facebook.com/kesarauha

www.instagram.com/kesarauha

www.facebook.com/events/1132289623607367/ 

Avainsanat

Kuvat

Pietu Sepponen oli julkistamassa uutta festivaalia Pinellassa 13.12.2018.
Pietu Sepponen oli julkistamassa uutta festivaalia Pinellassa 13.12.2018.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live on konsertti- ja tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Sunborn Live kuuluu turkulaiseen hotelli-, ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan Sunborn-konserniin, joka tunnetaan mm. Naantalin Kylpylän, Ruissalon Kylpylän, Helsingin Kulttuuritalon ja Logomon Teatron pyörittäjänä. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Loppuunmyyty Kesärauha-festivaali keräsi keskelle kauneinta Turkua 7000 kävijää!16.6.2019 22:07:22 EESTTiedote

Turun Vanhalla Suurtorilla ensimmäistä kertaa järjestetty Kesärauha-festivaali lunasti lupauksensa kesästä ja rauhasta - järjestystyshäiriöt loistivat poissaolollaan ja ihmisten välillä huokui lämmin tunnelma. Kesärauha myi molemmat päivät loppuun ja tapahtuman kävijämäärä oli 7000. Lisärauha, Dynamon loppuunmyyty ennakkoklubi sekä Apollon jatkot mukaan laskettuna festivaali saavutti 10 000 kävijän rajapyykin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme