Osuuskauppa Hämeenmaa

Keskelle Launeen Prismaa avautui tunnettu lounasravintola: Kotiruoka on ravintola Männyn valtti

Jaa

Prisma Laune sai uuden lounasravintolan hypermarketin keskelle. Lahdessa mainetta niittänyt Mänty luottaa perinteiseen makumaailmaan ja tuo tutut kotiruoat aivan Prisman ytimeen.

Lahdessa mainetta niittänyt Mänty luottaa perinteiseen makumaailmaan ja tuo tutut kotiruoat aivan Prisman ytimeen.
Lahdessa mainetta niittänyt Mänty luottaa perinteiseen makumaailmaan ja tuo tutut kotiruoat aivan Prisman ytimeen.

Viime viikolla Launeen Prismaan avautunut ravintola Mänty on jo toinen laatuaan Lahdessa. Lounasravintolassa ei keksitä pyörää uudelleen, vaan luotetaan perinteisiin makuihin. Yrittäjä Bajram Ternava on jo pitkään pyörittänyt lounasravintola Mäntyä Hennalassa veljensä kanssa.

– Olemme puhtaasti lounasravintola ja luotamme perinteisiin makuihin. Meidän valikoimastamme löytyy tällä hetkellä perinteisen kotiruoan lisäksi patongit, sandwichit ja pizzat – pian valikoima laajentuu erilaisiin kebab-tuotteisiin. Kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita herkällä korvalla, Mäntyä pyörittävä Ternava kertoo.

Aivan perinteisen kaavan lounasravintolaksi ei uusi Mänty kangistu, sillä ravintolatila sijaitsee Launeen Prisman sisällä, hedelmä- ja vihannesosaston sekä Ruokatorin läheisyydessä.

– Haluamme tarjoilla asiakkaillemme ravintolatasoisia ruokia ostosreissulla. Mänty on paikallisesti tunnettu lounasravintola, joten sitä kautta luontainen yhteistyökumppani vahvistamaan Prisman ennestään vahvaa tuoretta ruokatarjontaa. Männyn tuttuja makuja voi napata kotiin viemisiksi, tai nauttia paikan päällä meidän Lounge-tilassa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen kuvaa perusideaa.

Paikallinen yhteistyö on ollut molemmille osapuolille positiivinen kokemus.

– Olen innolla odottanut tätä yhteistyötä ja nyt tuntuu erittäin hyvältä, kun ensimmäinen etappi on saatu valmiiksi, Piiroinen iloitsee.

– Yhteistyö Prisma Launeen kanssa on sujunut todella hyvin. Tämä on meille hieno mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaamme, Ternava lisää.

Tulevaisuuden tuulia Lahdessa

Lahden Prisma Launeella on käynnissä laaja uudistustyö, jonka myötä myymälä saa raikasta uudenlaista tarjontaa ja uusia palveluja kevään aikana. Tulevaisuuden tuulet puhaltavat mukanaan vielä mm. kalasavustamon, ympäri vuoden palvelevan Huoltopisteen, Prisma Gaming -alueen ja upouuden Outdoor-osaston.

– Pian meillä onnistuu fillarihuollot, luistinten terien muotoilu ja grillinkin saa kasattuna mukaansa, Piiroinen taustoittaa.

Ruokatorin läheisyydestä saa niin arjen kuin juhlan herkutteluun juustot ja leikkeleet, sekä konditoriatuotteet leivoksineen ja kahveineen.

– Tärkeänä teemana meillä on aina edullinen ja laaja valikoima. Lisäksi haluamme luoda asiakkaillemme entistä paremman ja laadukkaamman asiointikokemuksen. Ruokatori ei ole enää erillinen Ruokatori, vaan pikemminkin elämysalue, josta löytyy mm. Jungle Juice Bar ja Yrttikasvattamo. Tätä kokonaisuutta vahvistaa nyt myös lounasravintola Mänty. Lisämaustetta saadaan pian mm. paistettavista vohveleista ja erilaisista jäätelöistä, Jarmo Piiroinen summaa.

Launeen Prismassa pyritäänkin luomaan täysin uudenlaista, muualta päin maailmaa tuttua kulttuuria. Laajalla uudistustyöllä on ollut myös paikallisesti työllistävä vaikutus.

– Remontin yhteydessä koko taloon on saatu lähes parikymmentä uutta työpaikkaa, Jarmo Piiroinen valaisee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954

Kuvat

Lahdessa mainetta niittänyt Mänty luottaa perinteiseen makumaailmaan ja tuo tutut kotiruoat aivan Prisman ytimeen.
Lahdessa mainetta niittänyt Mänty luottaa perinteiseen makumaailmaan ja tuo tutut kotiruoat aivan Prisman ytimeen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme