Vaasan kaupunki - Vasa stad

Keskeneräisessä skeittipuistossa oleskelu kielletty

Jaa

Onkilahden puistoon rakentuvan, vielä keskeneräisen skeittipuiston käyttö on tiukasti kielletty ennen puiston valmistumista. Asiaton oleskelu työmaa-alueella on turvallisuusriski.

Kuva: Mona-Maria Sandström / Vaasan kaupunki
Kuva: Mona-Maria Sandström / Vaasan kaupunki

Noin 1 000 neliömetrin suuruista betonista skeittipuistoa rakennetaan parhaillaan Onkilahden toimintapuistoon Vöyrinkaupungin puolelle. Keskeneräiseen skeittipuistoon on viikonlopun aikana menty väkisin eli aitoja rikkomalla.

- Työmaa-alueen aitoja on väkisin väännetty ja ruuvattu auki ja tunkeuduttu alueelle. Puistossa on selkeät kyltit siitä, että kyseessä on työmaa-alue ja oleskelu siellä ehdottomasti kielletty, kertoo liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Ulkoskeittipuisto valmistuu syyskuun loppuun mennessä

Betonisen skeittipuiston valut ovat valmistuneet, mutta liikuntasaumojen kittaukset eivät ole vielä kuivuneet ja alueella tehdään edelleen esimerkiksi sähkötöitä. Lehtosen mukaan poliisiin on oltu yhteydessä tapahtumien johdosta, ja toimenpiteisiin ryhdytään, jos jatkossa havaitaan alueen luvatonta käyttöä.

Kauan odotettu ulkoskeittipuisto valmistuu syyskuun loppuun mennessä.

- Valmistumisesta tiedotetaan kyllä sitten näkyvästi. Nyt pitäisi olla malttia odottaa virallista avaamista, ettei alueella satu henkilö- tai materiaalisia vahinkoja, Lehtonen muistuttaa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Mona-Maria Sandström / Vaasan kaupunki
Kuva: Mona-Maria Sandström / Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme