Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue aloittanut asiakaslaskutuksen

Jaa
1.1.2023 toimintansa aloittanut Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) on helmikuussa lähettänyt ensimmäiset asiakaslaskunsa. Keusote muistuttaa, että laskujen maksamisessa on tärkeää huomioida muuttuneet laskutustiedot.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen ensimmäiset laskut lähetetään kaikille asiakkaille paperisina. Hyvinvointialueella on uusi pankkitili, joten on tärkeää maksaa lasku juuri sille tilinumerolle, joka laskussa on. Kaikki Keusoten asiakaslaskut vuoden vaihtumisesta lähtien maksetaan hyvinvointialueen tilille.

Vuotta 2022 koskevat laskut maksetaan vielä Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän tilille.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue suosittelee asiakkaita tekemään e-laskusopimuksen. Sopimuksen voi tehdä omassa verkkopankissaan, kun on saanut ensimmäisen laskun hyvinvointialueelta. Aiemmin Keusoten kanssa tehdyt e-lasku- ja suoramaksusopimukset on tehty Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kanssa, joten ne eivät siirry hyvinvointialueelle.

Keusoten laskutuksen yhteystiedot säilyvät ennallaan:

  • puhelinpalvelu puh. 019 226 0950 (takaisinsoittopalvelu)  
  • asiakaslaskut@keusote.fi  

Lisätiedot:

Elise Takala
Palveluesimies, Osto- ja myyntilaskutiimi
p. 050 497 2599
elise.takala@keusote.fi
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme