Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue valitsi palvelujohtajat kolmelle palvelualueelle

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto valitsi kokouksessaan 24.11.2022 hyvinvointialueelle kolme palvelujohtajaa. Palvelujohtajiksi valittiin Susanna Pitkänen, Mari Patronen ja Sirkku Pekkarinen-Keto.

Terveyspalvelut ja sairaanhoito -palvelualueen palvelujohtajaksi valittiin Susanna Pitkänen. Pitkänen on toiminut vastaavassa tehtävässä myös Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä. Terveyspalvelut ja sairaanhoito -palvelualueen johtaja rekrytoitiin sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä 16–30.9.2022. Pitkänen oli ainoa virkaa hakenut, ja hän täyttää kelpoisuusehdot.

Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueen palvelujohtajaksi valittiin Mari Patronen ja Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelut sekä Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden palvelujohtajaksi valittiin Sirkku Pekkarinen-Keto. Patronen valittiin palvelujohtajaksi virkavaalilla, Pekkarinen-Keto aluevaltuuston yksimielisellä päätöksellä. Virkoja haki yhteensä 33 henkilöä, joista yhdeksän haki molempia virkoja.

- Haluan aluevaltuuston puolesta onnitella Susanna Pitkästä, Mari Patrosta ja Sirkku Pekkarinen-Ketoa valinnan johdosta ja toivottaa heidät tervetulleiksi töihin hyvinvointialueelle. Heidän johtamansa kolme palvelualuetta ovat keskeisessä asemassa hyvinvointialueen toiminnassa. Palvelualueiden toiminta määrittää pitkälti sen, miten alue onnistuu vastaamaan asukkaille annettuihin palvelulupauksiin ja alueen tulevaan strategiaan, aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen kommentoi.

Palvelujohtajien valintojen lisäksi aluevaltuusto käsitteli kokouksessaan hyvinvointialueen investointisuunnitelman vuosille 2013–2026 sekä vuosille 2024–2027, pysyvien vastaavien menojen poistosuunnitelman sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet. Investointisuunnitelma hyväksyttiin aluevaltuuston kokouksessa esitettyjen muutosehdotusten jälkeen, muut esityksen mukaan.

Aluevaltuuston kokouksen 24.11.2022 päätöskooste 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen 2. sijalle 100 terveysalan vaikuttajan joukosta2.12.2022 15:29:23 EET | Tiedote

Pirjo Laitisen-Parkkosen merkittävä työ kuntayhtymän johtajana huomioitiin valtakunnallisesti tänään, kun Mediuutiset nosti Laitisen-Parkkosen kakkossijalle Terveysalan 100 Vaikuttajaa -listalla. Laitinen-Parkkosen johdolla tehty pitkäjänteinen työ on mahdollistanut tilanteen, jossa Keski-Uusimaa on pisimmällä hyvinvointialueiden valmisteluissa koko Suomessa, todetaan valinnan perusteluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme