Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan valintaprosessi käynnistettiin

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus käynnisti 19.4.2022 kokouksessaan hyvinvointialuejohtajan viran valmistelutoimet.

Hyvinvointialuejohtajan tulee valitsemaan aluevaltuusto, joka myös päättää hyvinvointialuejohtajan viran kelpoisuusvaatimuksista. Aluehallitus päätti kokouksessaan 19.4. esittää aluevaltuustolle, että se perustaa hyvinvointialuejohtajan viran.

Tavoite Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella on, että aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan viran perustamisesta huhtikuussa ja määrittelee johtajan kelpoisuusvaatimukset sekä valmistelee hakuilmoituksen toukokuussa. Hyvinvointialuejohtajan virka avataan julkiseen hakuun 1.8.2022.

Aluehallituksen kokouksessa käsiteltiin lisäksi kaksi valtuustoaloitetta: Toinen valtuustoaloite koski lapsivaikutusten arvioinnin saamista vakiintuneeksi toimintakäytännöksi hyvinvointialueen päätöksentekoon ja toiminnan kehittämiseen. Toisessa valtuustoaloitteessa puolestaan esitettiin, että kaikkiin hyvinvointialueen talouksiin jaetaan selkeät ohjeet ja yhteystiedot Keusoten ajanvaraukseen. Kumpikin valtuustoaloite annetaan valmisteltavaksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintoon.

Aluehallituksen päätöksiä 19.4.2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme