Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen 2. sijalle 100 terveysalan vaikuttajan joukosta

Jaa

Pirjo Laitisen-Parkkosen merkittävä työ kuntayhtymän johtajana huomioitiin valtakunnallisesti tänään, kun Mediuutiset nosti Laitisen-Parkkosen kakkossijalle Terveysalan 100 Vaikuttajaa -listalla. Laitinen-Parkkosen johdolla tehty pitkäjänteinen työ on mahdollistanut tilanteen, jossa Keski-Uusimaa on pisimmällä hyvinvointialueiden valmisteluissa koko Suomessa, todetaan valinnan perusteluissa.

Mediuutiset julkaisee vuosittain sadan terveysalan vaikuttajan listan. Tänään saatiin esimakua valituista, kun kolmen kärki julkaistiin juhlallisin menoin perjantaina 2. joulukuuta. Koko sadan vaikuttajan lista julkistetaan 9. joulukuuta.

Kuntayhtymä perustettiin ennakoimaan sote-uudistusta

Vapaaehtoinen Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä perustettiin 2019 valmistelemaan ja ennakoimaan tulevaa sote-uudistusta. Kuntayhtymän toiminnassa keskeistä on ollut palvelujen kehittäminen. Vastaavasti hallinnolliset rakanteet on pidetty hyvin kevyenä, toteaa Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Kuntayhtymä käynnistyi hyvin haastavaan aikaan. Uuden organisaation käynnistys ja uudistuminen, koronapandemia, henkilöstön saatavuuden heikkeneminen ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa taloudellisine seuraamuksineen on rasittanut kuntayhtymän henkilöstöä ja taloutta. Tästä huolimatta kuntayhtymässä pyritään vaikuttavampaan palvelujen järjestämiseen jatkuvalla toiminnan parantamisella.

- Henkilöstömme on tehnyt upeaa työtä. Siirtyminen hyvinvointialueelle tapahtuu turvallisesti ja sujuvasti, jatkaa Laitinen-Parkkonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme