Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa avaa yökerhonsa reilun puolentoista vuoden sulkuajan jälkeen

Jaa

Koronapandemia sulki yökerhot maaliskuussa 2020. Osuuskauppa Keskimaa on päättänyt yli puolentoistavuoden sulun jälkeen avata Jyväskylän kävelykadulla sijaitsevat yöravintolat Bran ja Freetimen keskiviikkona 3.11.2021. Ravintolat palvelevat normaalein aukioloajoin yöllisiä juhlijoita. Niin asiakkaat kuin henkilökuntakin odottavat innoissaan yökerhojen avauksia.

Kuva: Erkka Lyytikkä
Kuva: Erkka Lyytikkä

Osuuskauppa Keskimaan yökerhot, Bra ja Freetime, ovat olleet suljettuina yli puolentoistavuoden ajan. Yökerhot sulkeutuivat koronapandemian alussa 18.3.2020. Koronarajoitusten poistuttua Keskimaa on päättänyt avata Bran ja Freetimen keskiviikkona 3.11.2021.

− Olemme tietoisesti olleet jopa hieman ylivarovaisia yökerholiiketoimintamme avaamisen osalta. Me olemme olleet siitä onnellisessa asemassa, että olemme pystyneet tarjoamaan henkilökunnallemme töitä Keskimaan muissa toimipaikoissa. Olemme halunneet varmistaa mahdollisimman selkeät toimintatavat, joten ravintolarajoitusten poistumisten myötä myös yökerhojen osalta paluu kohti normaalia on nyt mahdollista, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

− Yökerhojen toiminta on ollut jäissä meidän osaltamme lähes vuoden ja kahdeksan kuukautta. Monet kilpailijamme ovat avanneet jo hieman aiemmin, mutta me halusimme odottaa, että tilanne selkeytyy ravintolarajoitusten osalta. Sulku on ollut todella pitkä ajanjakso, joten luonnollisesti meidän Bran ja Freetimen henkilökunta on innoissaan palaamassa omaan kotityöpaikkaan, Kunelius jatkaa.

Bran odotettuja avajaisia juhlitaan live-musiikin tahdissa

Ravintola Bran asiakkaat ja henkilökunta ovat odottaneet jo pitkään yökerhon avausta. Live-musiikista ja riehakkaista bileistä tunnettu yökerho Bra avaa ovensa asiakkaille 3.11.2021 alkaen keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

− Asiakkaat ja meidän työntekijämme ovat lähes päivittäin kyselleet milloin Bra jälleen avataan. Eikä se ihmekään ole, kun yökerhojen osalta tarjonta on ollut viime aikoina melko kapeaa erityisesti kaupungin nuorimmille asiakkaille, toteaa ravintola Revolutionia ja Brata luotsaava ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.

− Olemme enemmän kuin innoissamme kun pääsemme vihdoin järjestämään asiakkaillemme kunnon bileet. Luvassa on Bran tuttuun tyyliin vauhdikkaita bileitä live-esiintyjillä höystettynä keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Torstaisin olemme avoinna tilauksesta muun muassa ainejärjestöjen opiskelijabileiden merkeissä, Puhalainen iloitsee.

Bran toiminnasta vastaa 10 vakituista henkilöä, jotka työskentelevät Bran ohessa ravintola Revolutionissa, ravintola VENNissä sekä osa marketpuolella. Moni on päässyt tutustumaan sulun aikana erilaisiin toimintaympäristöihin, kun työntekijät ovat työllistyneet muun muassa Keskimaan marketkauppoihin.

Freetimessä jatketaan perinteiseen malliin

Freetime on yksi Jyväskylän pitkäaikaisimpia yökerhoja, nykyisissä tiloissa Kauppakatu 30:ssä Freetime on toiminut vuodesta 2009 asti. Keväästä 2020 kiinni olleen yökerhon ovet avataan niin ikään pitkän, koronan aiheuttaman, odotuksen jälkeen.

− Olemme odottaneet avausta siitä lähtien, kun ovemme jouduimme sulkemaan maaliskuussa 2020. Meidän kaikilla työntekijöillämme on tosi kova hinku päästä takaisin omaan rakkaaseen toimipaikkaan, kuvailee Freetimen ravintolapäällikkö Jari Korhonen henkilökunnan tunnelmia.

Freetime työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä, jotka ovat työllistyneet pitkä sulun ajaksi Keskimaan marketkauppoihin, ABC:lle ja ravintola Amarilloon. Osa työntekijöistä on sulun aikana päätynyt muualle töihin tai lähtenyt opiskelemaan.

− Tavoitteena on saada Freetime pyörimään normaalisti, saada niin entiset kanta-asiakkaat kuin uudetkin asiakkaat meille viihtymään. Siitä on hyvä jatkaa mihin viimeksi jäimme, summaa Korhonen.

Freetime palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Kunelius Pasi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemistoimiala, 010 767 3060, pasi.kunelius@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Katja Ylitalo, ryhmäpäällikkö, 010 767 3068, katja.m.ylitalo@sok.fi

Kuvat

Kuva: Erkka Lyytikkä
Kuva: Erkka Lyytikkä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 624 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 134 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa avaa ensimmäisen sähköautojen ABC-latausaseman Keski-Suomessa29.11.2021 10:25:59 EET | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa avaa ensimmäisen ABC-latausasemansa. Uusi 12 autopaikan ABC-suurteholatausasema avataan Jyväskylään, Prisma Palokan yhteyteen. S-ryhmän osuuskauppojen valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen on käynnistynyt keväällä 2021. Vuoden loppuun mennessä ABC-latauspisteitä on valtakunnallisesti jo yli 50. Keskimaan ABC-latausverkosto laajenee seuraavaksi Joutsaan ja Viitasaarelle.

Osuuskauppa Keskimaa ehdolla valtakunnallisessa vuoden yhteisöllisyysteko 2021 -kilpailussa18.11.2021 11:25:00 EET | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa on ehdolla vuoden yhteisöllisyysteko 2021 -kilpailussa, jossa Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanja palkitsee työelämän parhaan yhteisöllisyysteon. Keskimaa on ollut edelläkävijänä ottamassa käyttöön ja kehittämässä sisäisen viestinnän Workplace-palvelua S-ryhmässä. Tänä vuonna kymmenen työnantajaa kilpailee palkinnosta. Voittaja julkistetaan 9.12.2021, äänestysaikaa on 24.11.2021 saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme