Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan S-market Kolmikulman myymäläuudistus on valmistunut

Jaa

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan S-market Kolmikulman myymäläuudistus on valmistunut. Uudistuksessa myymälä on saanut uuden S-market -ilmeen mukaiset modernit myymälätilat. Myymäläuudistuksen painopisteitä ovat olleet yleisesti myymälän viihtyisyyteen panostaminen sekä ostokokemuksen parantaminen entistä helpommaksi ja nopeammaksi. Lounasasiakkaiden tarpeet on huomioitu erityisesti.

S-market Kolmikulma on kokenut syksyn aikana täydellisen uudistuksen, kun myymälä on saanut uuden S-market -ilmeen. Remontin aikana kaikki kylmäkalusteet on vaihdettu uusiin energiatehokkaisiin ovellisiin hiilidioksidikalusteisiin. Lisäksi myymälän valikoimia on päivitetty vastaamaan entistä paremmin kaupunkilaisten asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Valikoimiin on lisätty mm. kylmiä juomia jopa yli 100 uudella tuotteella. Raikkaan myymäläilmeen lisäksi remontin myötä myös henkilökunta on saanut uudet toimisto- ja sosiaalitilat. Myymäläuudistuksen investointi on ollut noin 900 000 €.

− Uudistuksessa olemme halunneet erityisesti helpottaa nopeaa ostamista, esim. lounasasiakkaat olemme huomioineet sillä, että valmisruoat on siirretty sisäänkäynnin läheisyyteen. Asiakkaidemme toiveiden mukaisesti paransimme merkittävästi myös paistopisteen valikoimaa. On mahtavaa, että saamme nyt tarjota asiakkaillemme nykyaikaiset ja tyylikkäät myymälätilat keskustassa, iloitsee S-market Kolmikulman marketpäällikkö Anne Sainio.

Osuuskauppa Keskimaa on jo aiemmin tänä vuonna uudistunut neljä S-marketia maakunnassa: S-market Laukaan, S-market Saarijärven, S-market Suolahden sekä S-market Viitasaaren. Lisäksi marraskuussa juhlittiin uudistuneen S-market Kuokkalan avajaisia Jyväskylässä.

− Keskimaa on investoinut tämän vuoden aikana merkittävästi marketien uudistamisiin. Olemme keväällä uudistaneet jo neljä S-marketia maakunnan puolella ja näiden lisäksi vielä loppuvuoteen S-market Kuokkalan ja S-market Kolmikulman Jyväskylässä. Vuodenvaihteen jälkeen aloitamme Jyväskylän Kauppakeskus Sokkarissa sijaitsevan Mestarin Herkun uudistuksen. Haluamme panostaa myymälöihimme ja tarjota asiakkaillemme entistä paremman ja nykyaikaisen ostokokemuksen, toteaa ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen Osuuskauppa Keskimaalta.

S-market Kolmikulman uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan avajaistarjousten sekä ajankohtaan sopivasti glögin ja joulutorttujen merkeissä torstaina 12.12.19. Avajaisissa pääsee myös maistelemaan uuden appelsiinimehukoneen raikasta juomaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Jarno Minkkinen, ryhmäpäällikkö, 010 767 3039
Osuuskauppa Keskimaa, Anne Sainio, S-market Kolmikulman marketpäällikkö, 010 767 4397

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan kesätyönhaku alkaa – tavoitteena haastatella jopa 2000 hakijaa19.12.2019 10:00:00 EETTiedote

Osuuskauppa Keskimaan kesätyönhaku alkaa vielä tämän vuoden puolella 19.12.2019. Kyseessä on yksi Keski-Suomen suurimmista työnhakukampanjoista, jonka puitteissa jalkaudutaan ympäri Keski-Suomea haastattelemaan hakijoita. Tavoitteena on haastatella noin 2000 hakijaa heti hakuajan päätyttyä. Keskimaa työllisti kesällä 2019 noin 800 kesätyöntekijää myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissään. Kesätyöpaikoista noin puolet oli Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja 15–17 -vuotiaille nuorille.

Jyväskylän Kauppakeskus Sokkariin uusi hampurilaisravintola Friends & Brgrs3.12.2019 13:10:00 EETTiedote

Kauppakeskus Sokkarille saadaan uusi ravintolatoimija, kun hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan kauppakeskuksessa keväällä 2020. Hampurilaisketju Friends & Brgrs:lle remontoidaan 145 neliön tilat vuodenvaihteen jälkeen ravintolamaailmalta toisesta kerroksesta vapautuviin tiloihin. Ravintola sijoittuu uuden, niin ikään keväällä avattavan, sushiravintola Itsudemon viereen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme