Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keusote tarjoaa neljättä koronarokotetta nyt myös 60 - 69-vuotiaille

Jaa

Keusote aloittaa perusterveiden 60–69-vuotiaiden neljännet koronarokotukset. Ajanvaraus rokotukseen käynnistyy tiistaina 9.8. Aiempien ryhmien, 70–79-vuotiaiden ei riskiryhmiin kuuluvien ja 18–69-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien, rokotukset jatkuvat ja ajan rokotukseen voi edelleen varata.

Neljäs koronarokote annetaan, mikäli on saanut kolme koronarokotetta ja rokotteen saamisesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Koronataudin sairastaneelle ja kolme rokoteannosta saaneelle ei anneta neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta. 

Rokotukseen voi tulla varaamalla ajan sähköisesti tai puhelimitse, tai käymällä ajanvarauksettomassa walk-in-pisteessä Hyvinkään Willassa.

Sähköisesti koronarokotusaika varataan osoitteesta Koronarokotusaika.fi. Rokotusajan voi itse valita. Rokotusaikoja on tarjolla 8.30–15.30 ja ilta-aikoja rajoitetusti. Puhelinajanvaraus numerossa 019 226 0665 on avoinna ma–pe klo 8–16.

- Toivomme, että kuntalaiset hyödyntävät aktiivisesti tämän mahdollisuuden. Korona on vahvasti edelleen keskuudessamme, toteaa palvelujohtaja Susanna Pitkänen. 

Neljänsien koronarokotteiden antaminen perustuu THL:n antamaan suositukseen laajentaa neljänsiä koronarokoteannoksia tietyille väestöryhmille jo heinäkuussa tai viimeistään 1.8. alkaen.  

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajaksi kahdeksan hakijaa12.8.2022 14:37:29 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan virkaan haki määräaikaan (12.8. klo 13) mennessä kahdeksan henkilöä. Tehtävään ovat jättäneet hakemuksensa: Komulainen Mikko, Forssan seudun hyvinvointiyhtymä yhtymäjohtaja, hallintotieteiden tohtori Laakkonen Mika-Petri, filosofian tohtori Laitinen-Parkkonen Pirjo, va. hyvinvointialuejohtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori Louna Timo, vs. toimitusjohtaja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Niemi, Merja, hallintotieteiden maisteri Rintala Eija, Seinäjoen kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Sandberg Juha, Raision kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Yhden hakemuksen tiedot eivät julkisia - Hyvinvointialuejohtajan tehtävämme herätti kiinnostusta ja saimme joukon asiantuntevia hakijoita. Valintaryhmä kokoontuu maanantaina 15.8. käsittelemään saapuneet hakemukset ja päättää rekrytointiprosessin etenemisestä, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja He

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme