Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kevättapahtuma päättää Vaasa-opiston lukuvuoden

Jaa

Vaasa-opiston lukuvuoden päättävä kevättapahtuma järjestetään 27.–28.4. Tapahtumassa voi tutustua eri kursseilla syntyneisiin tuotoksiin ja opiskeltuihin taitoihin. Viikonlopun aikana on luvassa myös osallistavia työpajoja.

Kevättapahtuma järjestetään Vaasa-opistolla (Raastuvankatu 31) 27.-28.4. klo 11-16.

- Nähtävillä on Vaasa-opiston opiskelijoiden töitä, muun muassa valokuvia, maalauksia sekä vaateompelu- ja posliinitöitä. Lisäksi työnäytöksissä voi tutustua materiaalien työstämiseen ja lajin harrastamiseen tekijöitä jututtamalla, kertoo tekstiilityönopettaja Mirja Tuomivirta.

Työnäytöksiä järjestetään esimerkiksi taonnasta, kudonnasta, tilkkutöistä, akryylimaalauksesta ja posliinimaalauksesta. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös muistokeräys, johon yleisö voi tulla kertomaan muistoja työväenopiston kursseille osallistumisesta. Muistokeräys on osa kansalaisopistojen 120-vuotisjuhlavuoden tapahtumia. Kahvio on auki tapahtuman ajan. 

Yleisö mukaan työpajoihin

Osallistavissa työpajoissa yleisöllä on mahdollisuus kokeilla mosaiikkityöskentelyä. Vaatteenkorjauspajaan voi tulla pidentämään vaatteiden käyttöikää paikkaamalla, korjaamalla ja parsimalla yhdessä. Osallistavissa työpajoissa on tarjolla välineet sekä ohjausta.

-Toivomme, että tapahtuma kerää paljon osallistujia, jokaisella on varmasti mahdollisuus päästä näkemään ja kokeilemaan jotain uutta, Tuomivirta toteaa.

Yhteyshenkilöt

Aino Tanninen, aino.tanninen@edu.vaasa.fi, puh. 040 536 0846
Maija Minni, maija.minni@edu.vaasa.fi, puh. 040 537 3106
Mirja Tuomivirta, mirja.tuomivirta@edu.vaasa.fi, puh. 040 6310421

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme