Readme.fi

Keveämmät kattilat - Ketona aikuisille ja tavallisena lapsille samalla kokkauksella tarjoilee kirjan täydeltä hyvän olon reseptejä erilaisiin ruokailuhetkiin

Jaa

Eeva-Maria Liskon uutuuskirja sisältää yli 100 reseptiä inspiraatioksi siihen, miten omista ja perheen suosikkiruoista saa tehtyä keveämpiä versioita.

Kansi HR
Kansi HR

Eeva-Maria Lisko aloitti keventämisen syksyllä 2017 ja on sen jälkeen tehnyt Fitfarmille satoja kevyitä, vähähiilihydraattisia ja ketogeenisiä reseptejä erilaisiin ruokailuhetkiin.

Tähän kirjaan on koottu niistä nopeimmat, parhaimmat ja innostavimmat. Kirjoittaja rakastaa ruokaa, ruoanlaittoa ja sen mukanaan tuomaa hyvää oloa. Reseptejä on höystetty tarinoilla annosten takaa sekä kotikokin ahaa-ajatuksilla matkan varrelta.

Keveämmät kattilat - Ketona aikuisille ja tavallisena lapsille samalla kokkauksella -kirjassa on yli 100 reseptiä inspiraatioksi siihen, miten voit tehdä omista ja perheesi suosikeista keveämpiä. Mukapastaa, mukariisiä ja mukaleipää. Mukaviiniä ja mukakermaa. Kastikkeita ja dippejä, jotka nostavat annokset arjen yläpuolelle.

Erityiskiitosta ovat saaneet Eeva-Marian Syödään yhdessä -reseptit. Näiden ohjeiden ansiosta koko perhe syö samaa ruokaa, eivätkä lapset huomaa eroa keventävän aikuisen ja oman annoksensa välillä. Kasvavat lapset tarvitsevat tasapainoisen ruokailijan mallin ja lautaselleen myös hiilihydraatteja.

Lisätietoa kirjailijasta: www.eevamarialisko.com

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/keveammat-kattilat-ketona-aikuisille-ja-tavallisena-lapsille-yhdella-kokkauksella/

Lisätietoja: Readme.fi, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: paivi.hertel@readme.fi

Avainsanat

Kuvat

Kansi HR
Kansi HR
Lataa
Eeva-Maria Lisko HR
Eeva-Maria Lisko HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Imitaattori Jarkko Tammisen rakastetut hahmot naurattavat nyt äänikirjana2.12.2020 11:15:58 EETTiedote

Imitaattori Jarkko Tammisen äänikirja Sen seitsemän veljestä on satiiri Seitsemästä veljeksestä, jotka seikkailevat hullussa nyky-Suomessa. Veljekset Frederik, Sauli, Tami, Jorma, Matti, Andy ja Kimi tapaavat hurjilla reissuillaan julkkiksia ja kaiken maailman eliittiä. Käänteitä syntyy, kun maailma on muuttunut, mutta miehet ei. ”Painomustekin punastuu tällaista kohellusta, eikä tätä voida kääntää millekään sivistyskielelle!”

Karita Tykän uutuuskirja tarjoaa ravintoa sekä keholle että mielelle3.11.2020 10:00:00 EETTiedote

Rakkaudella Karita -blogistaan tunnetun vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykän suosittu Hyvä elämä -kirjasarja on saanut jatkoa. Uudessa teoksessa Hyvä elämä – Ravintoa keholle ja mielelle lukijat vapautetaan dieettien kahleista ja viedään herkullisen ruoan sekä kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan kehon matkalle. Lähes 500-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme