Kirjapaja

Kevyemmin-uutuuskirja tarjoaa ratkaisukeskeisen mallin painonhallintaan

Jaa
Pirjo Saarnia ohjaa uutuuskirjassaan eroon ihmedieeteistä ja auttaa löytämään toimivia keinoja ja motivaation pysyvään painonhallintaan.


Ikuiselta tuntuvalle laihduttamisen kierteelle voi panna pisteen. Laillistettu ravitsemusterapeutti, suosittu tietokirjailija Pirjo Saarnia antaa uutuuskirjassaan Kevyemmin – Ratkaisu pysyvään painonhallintaan luotettavaa, tutkittua tietoa ja toimiviksi osoittautuneita keinoja painonpudotuksen tueksi.

Pirjo Saarnia kannustaa pohtimaan yksilöllisesti paino-ongelmien syitä ja luomaan uusia toimintamalleja. Teoksen ratkaisukeskeinen ote auttaa näkemään omaan painonhallintaan vaikuttavat oleellisimmat tekijät ja etsimään näihin haasteisiin toimivia ratkaisuja. Vankan tietopaketin lisäksi kirjassa on myös havainnollisia esimerkkejä ruokailumalleista ja innostavia reseptejä terveellisiin aterioihin.

Painonhallintaan vaikuttavat lukuisat tekijät. Pelkät ruokavalio- ja liikuntamuutokset eivät riitä: tutkimusten mukaan ympäristöllä ja ajatus- ja toimintatavoilla on vähintään yhtä suuri vaikutus. Geeniperimälläkin on oma osuutensa, sillä toisille on annettu geenit, joiden myötä ylipainoa kertyy herkemmin. Oma haasteensa on tämän hetken ravintotietotulva. Tarjolla on liikaa epäluotettavaa tai jopa terveyttä vaarantavaa tietoa. Lisäksi meidät ympäröi maailma, joka altistaa herkästi ylimääräisille houkutuksille.

Mutta mikä ratkaisuksi? Onnistunut painonhallinta vaatii aina perusteellista pohdintaa ja ajatustyötä, Saarnia painottaa. Oivallusten kautta konkreettisista teoista tulee tapoja. Mitä enemmän pohtii tavoitteitaan, motivaatiotaan ja mahdollisia vaikeuksia, sitä paremmat ja pysyvämmät tulokset saavuttaa. 

Kevyemmin-teoksen ratkaisukeskeinen ote rohkaisee motivaation löytämisessä, auttaa asettamaan realistisen tavoitteen ja välttämään laihduttajan yleisimmät kompastuskivet.Pirjo Saarnia
on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hän on kirjoittanut useita ravintoaiheisia suosittuja tietokirjoja, joista hänet palkittiin vuonna 2022 Suomen tietokirjailijoiden Tietokirjailijapalkinnolla. Muiden toimiensa ohessa hän on Kotilääkäri-lehden ravitsemusterapeutti. Hän asuu Hollolassa.


Pirjo Saarnia: Kevyemmin – Ratkaisu pysyvään painonhallintaan
Kansi Anna Makkonen
Kirjapaja 2023
ISBN 978-952-354-693-6
168 s | Kl 59.34

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapaja julkaisee monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat.

Yhdessä Lasten Keskuksen ja Edukustannuksen kanssa olemme Publiva Oy.

Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme