Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kevyen liikenteen väylä Palosaarentien ja Vöyrinkadun välillä on valmistumassa

Jaa

Alskatintien vieressä Onkilahden rannassa kulkeva kevyen liikenteen väylä on valmistumassa koulun alkuun 14.8. mennessä. Turvallisuussyistä kävelijät ja pyöräilijät on tähän mennessä ohjattu kulkemaan Onkilahden länsipuolelta keskustan suuntaan.

Kyseinen kevyen liikenteen väylä jouduttiin sulkemaan toukokuussa Palosaarentien ja Vöyrinkadun välillä rakennustöiden vuoksi. Silloin töiden arvioitiin kestävän kuukauden ajan. Valitettavasti työt ovat viivästyneet työjärjestelyiden muutoksien vuoksi ja väylällä sekä sen läheisyydessä liikutaan ja työskennellään edelleen isoilla työkoneilla.

– Olemme todella pahoillamme suuresta viivästyksestä. Emme kuitenkaan voi riskeerata liikkujien turvallisuutta avaamalla kevyen liikenteen väylää tässä työmaan vaiheessa. Toivomme edelleen malttia liikenteeseen, erityisesti työmaa-alueen kohdalla, pahoittelee rakennuspäällikkö Jan-Ove Ingo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jan-Ove Ingo, Rakennuspäällikkö, Vaasan kaupunki, puh. 0400 692 007, jan-ove.ingo@vaasa.fi
Janne Ponsimaa, Projektipäällikkö, ELY-keskus, puh. 0295 027 746, janne.ponsimaa@ely-keskus.fi
Timo Kujanpää, Työpäällikkö, Skanska Infra Oy, puh. 050 544 7110, timo.kujanpaa@skanska.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme