Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kevyen liikenteen väylän rakentaminen alkaa Purolan kohdalla Pyhtäällä

Jaa

Kevyen liikenteen väylän rakentaminen alkaa 18.4.2022. Urakka-alue käsittää maantien 3501 tieosuuden välillä Villbergskärrintie – Krämersintie ja maantien 14535 tieosuuden välillä Alakyläntie - Mainiementie, yhteensä noin 1,1 km:n matkalla.

Urakkaosuudelle tulee kevyen liikenteen väylä koko matkalle maanteiden länsipuolelle. Maantiellä 14535 kevyen liikenteen väylä rakennetaan pääosin korotettuna ja maantiellä 3501 sekä korotettuna että erillisenä. Näillä toimenpiteillä parannetaan kevyen liikenteen olosuhteita ja liikenneturvallisuutta. Urakkaan sisältyy myös kaksi suurempaa rumpua sekä kaksi hidastetta.

Rakentaminen alkaa 18.4.2022 ja urakka on valmis heinäkuussa 2022.

Rumputyöt aiheuttavat liikennejärjestelyihin muutoksia ja näistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä muutosajankohtaa.

Työn rakennuttajana on Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii GRK Infra Oyj ja urakan valvonnasta vastaa Welado Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Projektipäällikkö Matti Ruoti, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 029 043
- Valvontakonsultti Tommi Luostarinen, Welado Oy, puh. 050 413 7689

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme