Proventia Group OyjProventia Group Oyj

Keysight ja Proventia yhteistyöhön sähköautojen akustojen testausratkaisuissa - Nopea ja paikasta riippumaton käyttöönotto lyhentää markkinoille tuloaikaa ja vähentää kustannuksia

Jaa
Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) on johtava teknologiayritys, joka toimittaa edistyksellisiä suunnittelu- ja testausratkaisuja, jotka auttavat vauhdittamaan innovaatioita maailman yhdistämiseksi ja turvaamiseksi. Proventia Oy on maailmanlaajuisilla markkinoilla toimiva suomalainen teknologiayritys, joka toimittaa ratkaisuja moottori-, ajoneuvo- ja työkoneteollisuuden toimijoille ilmastonmuutoksen ja ilmansaasteiden torjumiseksi. Keysight ja Proventia ovat yhdistäneet voimansa sähköautojen akustojen testausratkaisujen kehittämiseksi.
Modulaarinen akkutestauslaboratorio, kuva vapaasti käytettävissä
Modulaarinen akkutestauslaboratorio, kuva vapaasti käytettävissä

Autonvalmistajien, komponenttitoimittajien ja testauskeskusten on pystyttävä kehittämään sähköautojen toimintasädettä, suorituskykyä ja turvallisuutta ja samalla vähentämään kustannuksia. Sähköautojen akustojen tuotekehityksessä ja testauksessa aika on rahaa nopeasti kasvavilla markkinoilla. Keysightin ja Proventian kumppanuudesta on syntynyt turvallinen testauslaboratorio, joka saadaan nopeasti käyttöön, olipa sijaintipaikka mikä tahansa.

”Kokemuksemme ja osaamisemme yhdistäminen Keysightin kanssa on mahdollistanut akkutestausratkaisumme tuotteistamisen vakiotuotteeksi. Keysightin maailmanlaajuinen myyntiverkosto on vakiotuotteelle erinomainen jakelukanava”, kertoo Proventian toimitusjohtaja Jari Lotvonen.

”Proventian kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme turvallisen, modulaarisen nopeasti käyttöönotettavan testilaboratorioinfrastruktuurin, joka on varustettu Keysightin kehittyneillä akkutestauksen mittalaitteistoilla ja ohjelmistoilla”, sanoo Keysightin Automotive & Energy Solutions -liiketoimintayksikön johtaja Thomas Goetzl. ”Näin asiakkaamme saavat akkutuotteensa entistä nopeammin markkinoille tinkimättä niiden suorituskyvystä, laadusta tai testien kattavuudesta.”

____

Akkutestauslaboratorio sisältää seuraavat ratkaisut:

Lisätietoja yhteistyöstä ja siitä asiakkaalle koituvista eduista saat vierailemalla Keysightin osastolla 6-460 tai Proventian osastolla 6-625 Battery-messuilla, jotka järjestetään 30.11.–2.12.2021 Stuttgartissa Saksassa.

Seuraa Keysight Technologiesin kuulumisia uutissivulla https://www.keysight.com/go/news sekä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä ja YouTubessa.

Seuraa Proventiaa LinkedInissä, Facebookissa ja YouTubessa.

Yhteyshenkilöt

Proventian yhteyshenkilö
Jari Lotvonen, Proventia Oy, Proventia Group Oyj
+358 400 68 4072
jari.lotvonen@proventia.com


Keysightin yhteyshenkilöt
Geri Lynne LaCombe, Yhdysvallat/Eurooppa
+1 303 662 4748
geri_lacombe@keysight.com


Fusako Dohi, Aasia
+81 42 660-2162
fusako_dohi@keysight.com

Kuvat

Modulaarinen akkutestauslaboratorio, kuva vapaasti käytettävissä
Modulaarinen akkutestauslaboratorio, kuva vapaasti käytettävissä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Proventia Group Oyj
Proventia Group Oyj
Tietotie 1
90460 Oulunsalo

https://www.proventia.com

Keysight Technologies toimittaa edistyksellisiä suunnittelu- ja testausratkaisuja, jotka auttavat vauhdittamaan innovaatioita maailman yhdistämiseksi ja turvaamiseksi. Keysight on erikoistunut laitteistojen nopeuden ja tarkkuuden varmistamiseen. Tässä se hyödyntää ohjelmistojen tuottamia tietoja ja analyysejä kehitystyön kaikissa vaiheissa niin, että tulevaisuuden teknologiat saadaan markkinoille entistä nopeammin. Keysight toimittaa ratkaisuja esimerkiksi rakenteiden simulointiin, prototyyppien validointiin, automaatiojärjestelmien testaamiseen, tuotantoanalyysien tekemiseen ja verkon suorituskyvyn optimointiin ja seuraamiseen yritysten, palveluntarjoajien ja pilvipalveluntarjoajien ympäristöissä.  Keysightin asiakkaat ovat kansainväliseltä teleliikennealalta, teollisuuden ekosysteemeistä, ilmailu- ja puolustusteollisuudesta sekä autonvalmistus-, puolijohde- ja elektroniikkamarkkinoilta. Keysightin liikevaihto oli 4,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2020. Lue lisää Keysight Technologiesista (NYSE: KEYS) verkkosivulta www.keysight.com

 

Proventia on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja ilmansaasteongelman ratkaisemiseksi. Proventia kehittää ja valmistaa modulaarisia testauskeskuksia sähkö- ja hybridiajoneuvojen tuotekehitykseen sekä työkoneiden voimalinjojen energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja. Proventia huomioi kaikessa toiminnassaan ihmiset, ympäristön ja tulevat sukupolvet – visionaan nollapäästöisyys.  

Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 170 alan ammattilaista Suomessa, Tšekissä ja Englannissa. Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.

www.proventia.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Proventia Group Oyj

Liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuu 202317.5.2023 14:00:00 EEST | Tiedote

Tammi-maaliskuu 2023 lyhyesti Konsernin liikevaihto kasvoi 11,7 % edellisvuodesta 13,2 miljoonaan euroon (11,8 miljoonaa euroa). Liikevoitto oli 0,7 miljoonaa euroa (0,2 miljoonaa euroa). Kauden tulos oli 0,6 miljoonaa euroa (0,2 miljoonaa euroa). Suluissa olevat luvut viittaavat edellisvuoden vastaavaan kauteen. Toimitusjohtaja Jari Lotvonen: Vuoden 2023 ensimmäisellä vuosineljänneksellä liikevaihtomme kasvoi lähes 12 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna ja oli 13,2 miljoona euroa. Liikevoittoprosentti nousi 5,4 prosenttiin vertailukauden 1,5 prosentista. Työkonemarkkinalla komponenttien ja materiaalien saatavuus helpottui ja asiakkaidemme tuotantomäärät kääntyivät kasvuun alkuvuoden aikana. Päästöjen hallintajärjestelmien ensimmäiset sarjatuotantotoimitukset globaalille työkonevalmistajalle käynnistyivät Tšekin tehtaallamme. Pitkäjänteinen panostuksemme OEM-asiakkaisiimme ja tuotannon toimituskyvyn varmistamiseen siivitti voimalinjojen järjestelmät ja komponenti

Proventia Group Oyj:n tilinpäätöstiedote tammi-joulukuu 202210.3.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Tammi-joulukuu 2022 lyhyesti Konsernin liikevaihto kasvoi 11,0 % edellisvuodesta 51,7 miljoonaan euroon (46,6 miljoonaa euroa) Liikevoitto oli 1,9 miljoonaa euroa (4,0 miljoonaa euroa) Kauden tulos oli 1,5 miljoonaa euroa (3,2 miljoonaa euroa) Konsernin henkilöstön määrä joulukuun lopussa oli 196 (163). Näistä 149 työskenteli Suomessa, 44 Tšekissä ja 3 Iso-Britanniassa. Loka-joulukuu 2022 lyhyesti Konsernin liikevaihto kasvoi 8,4 % edellisvuodesta 12,5 miljoonaan euroon (11,5 miljoonaa euroa) Liikevoitto oli 0,5 miljoonaa euroa (0,5 miljoonaa euroa) Kauden tulos oli 0,5 miljoonaa euroa (0,4 miljoonaa euroa) (Suluissa olevat luvut viittaavat edellisvuoden vastaavaan kauteen.) Toimitusjohtaja Jari Lotvonen: Liikevaihtomme kasvoi 11 prosenttia haastavista markkinaolosuhteista huolimatta. Vastasimme kysyntään täysimääräisesti, mutta komponenttien saatavuushaasteet näkyivät edelleen asiakkaiden tuotantomäärissä, mikä rajoitti kasvua. Vuoden edetessä Venäjän hyökkäyssodan vaikutukset heijast

Proventia Group vahvistaa johtoryhmäänsä – Tommi Aarnio nimitetty talousjohtajaksi29.11.2022 13:30:00 EET | Tiedote

Tommi Aarnio (KTM) on nimitetty Proventia Group Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.1.2023 alkaen. Aarnio vastaa tehtävässään taloushallinnosta, rahoituksesta ja sijoittajasuhteista sekä mahdollisista tulevista yritysjärjestelyistä. Proventian nykyinen talousjohtaja Kaisu Kivioja on nimitetty kehitysjohtajaksi 2.1.2023 alkaen. Kivioja jatkaa sisäistä kehittämistä mukaan lukien henkilöstötoiminnot ja tietohallinto. Molemmat raportoitavat toimitusjohtaja Jari Lotvoselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme