Espoon kaupunki - Esbo stad

Kibecon tänä vuonna virtuaalitapahtumana!

Jaa

Espoon kaupunginkirjaston ja vapaaehtoisten järjestämä animen, mangan ja pelien fanitapahtuma Kibecon järjestetään tammikuussa 2021 etätapahtumana. Tapahtuman koko ohjelma järjestetään Youtube, Discord ja Instagram -alustoilla.

Tapahtumassa on tarjolla puheohjelmaa ja esityksiä videolla seurattavaksi sekä mukavaa osallistuttavaa ohjelmaa työpajasta roolipeleihin ja lautapelaamiseen. Tapahtumassa jaetaan lisäksi virtuaalisen cosplay-pukukilpailun palkinnot ja verkkosivuillamme julkaistaan virtuaalinen taidekuja shoppailuun.

Tapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa, se on aikaisempina vuosina pidetty Sellon kirjastossa Leppävaarassa, jolloin tapahtuma on kerännyt tuhansia osallistujia.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja osallistumisohjeet on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla www.kibecon.com

Lisätietoa kibeconinfo@gmail.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia Wuorela
043 825 2337
mia.wuorela@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Mia Wuorela

tapahtumakoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 043 825 2337

mia.wuorela@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 18.1.202118.1.2021 16:09:58 EETTiedote

Kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi esitykset Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavan ehdotusvaiheen hyväksymiskäsittelyn kokonaisaikataulusta sekä toteuttamisohjelmasta, sekä kehottaa kaupunkisuunnittelukeskusta ja kaupunkisuunnittelulautakuntaa valmistelemaan hyväksymiskäsittelyn etenemisen esitetyn kokonaisaikataulun mukaisesti. Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava esitetään valtuustolle hyväksyttäväksi toukokuussa 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme