Kiekkoleijonat, Fingerpori ja suomirock saivat Tallinnan Viru-hotelliin Suomi100-erikoishuoneet

Jaa

Tallinnan tunnetuimpiin kuuluva maamerkki ja Viron suurin hotellikompleksi kunnioittaa satavuotiasta Suomea 18. kerrokseen sisustetuilla teemahuoneilla, jotka heijastavat Suomen ja Viron läheisiä suhteita ja nostavat vieraiden mielialaa myös huumorin keinoin. Yksitoista Suomi100-huonetta kertovat kiehtovia, maita yhdistäviä tarinoita kulttuurin, diplomatian, luonnon, maantieteen, matkailun, urheilun ja viihteen saralta. Huoneiden teemoina ovat virolaissyntyiset jääkiekkoleijonat Siim Liivik ja Leo Komarov, matkaopaskonkari Tapio Mäkeläinen, Virossa tuotteensa ompeluttava suomalainen hattuyhtiö Costo, arkkitehti Eliel Saarisen näkemys Tallinnasta, Suomen parhaat luontokuvat, Suomen suurlähetystö Virossa, suomalaiset designklassikot, Suomen television läikytys rajan yli Neuvosto-Viroon, suomirockissa soinut perkeleellinen kaipuu Tallinnaan, fingerporilainen näkemys Viron-matkailusta sekä syksyllä ensi-iltansa Tallinnassa saava Tom of Finland -elokuva.

Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Märkä-Simon ja Leksa Komarovin kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetu luistimet Huoneessa soi luonnollisesti mm. JVG.
Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Märkä-Simon ja Leksa Komarovin kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetu luistimet Huoneessa soi luonnollisesti mm. JVG.

Vuonna 1972 avattu hotelli Viru oli Viron ensimmäisenä pilvenpiirtäjänä aikakautensa rakennussensaatio, joka on valmistumisestaan lähtien toiminut silloisen Neuvostoliiton ja sittemmin itsenäistyneen Viron hotellitoiminnan suunnannäyttäjänä. Viru edusti jo avautuessaan korkeaa tasoa niin palvelussaan kuin sisustuksessaankin ja on ylläpitänyt asemansa kaikkien matkailijoiden luottohotellina vuosikymmenestä toiseen. Viime vuonna yli puoli miljoonaa asiakasta nautti hotellin ravintola-, kokous- ja kongressipalveluista ja hotellissa yöpyi yli neljännesmiljoona vierasta. Hotellissa toimii myös suosittu KBG-museo, joka on yli 35 000 vuotuisella kävijällään yksi maan suosituimmista museoista.

”45 vuotta on mille tahansa hotellille pitkä aika pysyä suosittuna ja erityisesti Tallinnassa kilpailu kiristyy valtavalla vauhdilla. Hotellitarjonta kasvaa samassa suhteessa kaupunkiin saapuvien matkailijoiden virran kanssa, eli on kymmenessä vuodessa tuplaantunut. Kilpailu pitää meidätkin pirteinä ja antaa syyn uudistua riittävän usein. Se on selkeästi onnistunut, sillä nykyisin Original Sokos Hotel Viru nimeä kantava ylpeytemme on koko olemassaolonsa ajan pitänyt sijoituksensa Viron suosituimpana hotellina”, kiittelee Viron Sokos Hotellien markkinointijohtaja Evelin Org ja jatkaa: ”Tämän vuoden kantavaksi teemaksemme nostimme luonnollisesti satavuotiaan Suomen ja ensi vuonna koettaakin sitten Viron oman 100-vuotisjuhlan vuoro. Kunnioitamme naapuruksia tuomalla maita yhdistäviä näkökulmia ja tarinoita niin hotellivieraidemme, kuin myös kaupunkilaistenkin iloksi. Näitä esitellään juhlavuosien ajan Viru-hotellin erikoishuoneissa, käytävillä ja muussa ohjelma- ja ravintolatarjonnassamme.”

Viru-hotellin Suomi-huoneet tulivat 15.5. hotellin normaaliin myyntiin. Teemahuoneet tulevat normaalien huoneiden joukkoon hotellin varauspalveluun ja sellaisen saaminen on asiakkaalle yllätys. Teemahuoneeseen ei sisälly lisäkuluja, vaan huoneet ovat huoneluokkaansa vastaavien hintaisia.

HUONE 1801 Virolaiset kiekkoleijonat

Jääkiekko on suomalaisille kansallisurheilua ja mukaan on mahtunut muutama virolainenkin. Kulttipelaajistamme kaksi on virolaista syntyperää: Siim “Märkä-Simo” Liivik ja Leo Komarov. Lätkähuone on omistettu suomalaiselle jääkiekolle, mutta virolaisin viittein ja kahta sankariamme juhlistaen. Huoneessa on Märkä-Simon ja Leksan kuvamuistoja vuosien varrella ja henkilökohtaisia lätkäkamoja - ja siellä soi luonnollisesti JVG. Yhteistyössä Siim Liivik ja Leo Komarov.

HUONE 1802 Tutkimusmatkalla Virossa

Tuglas-seuran kulttuurisihteeri Tapio Mäkeläinen on suomalainen kirjailija ja aito estofiili. Hänen opaskirjansa ovat innostaneet useat suomalaiset tutustumaan Viron joka kolkkaan. Tämä huone kutsuu vieraansa Tapio Mäkeläisen Viroon. Huoneessa voi tutustua Tapion huomioihin, kertomuksiin ja parhaisiin vinkkeihin, joiden avulla matkailija voi löytää Tallinnan parhaiten piilotetut salaisuudet. Yhteistyössä Tapio Mäkeläinen.

HUONE 1803 Pidä hatustasi kiinni!

Tässä huoneessa suomalainen muotoilu kohtaa virolaisen käsityötaidon luoden vanhasta uutta. Kolmen suomalaisen suunnittelijan luoma hattumerkki Costo on erinomainen esimerkki tyylin tavoittelusta ilman rajoja. Ylijäämäkankaista ja nahoista Virossa valmistettujen hattujen tyyli, ekologia ja kestävä laatu kulkevat käsi kädessä. Vieraat voivat huoneessa tutustua hattumuotiin ja irrotella Tallinnassa päähineillä. Yhteistyössä Costo.

HUONE 1804 Suomalaisten arkkitehtien Tallinna

Suomalainen arkkitehtuuri tunnetaan ympäri maailmaa ja muutamia malliesimerkkejä siitä löytyy myös Tallinnasta. Tallinna olisi voinut saada vieläkin suomalaisemman ilmeen, jos Eliel Saarisen visioimasta Suur-Tallinna -hankkeesta olisi tullut totta. Tämä huone esittelee tuota visiota: vaihtoehtoista Tallinnaa, joka ei koskaan toteutunut. Yhteistyössä Viron arkkitehtuurimuseo.

HUONE 1805 Tuhansien järven maa

Suomalaiset ja virolaiset jakavat rakkauden metsään ja luontoon. Virolaisen sanonnan mukaan metsä on meidän molempien kirkkomme ja tässä huoneessa juhlistamme saumatonta luontosuhdetta Vuoden Luontokuva -näyttelyllä. Kyseessä lienee maailman kompaktein valokuvagalleria ja mahduttaakseen kaikki vuoden 2015 luontokuvakilpailun kategoriavoittajat ja kunniamaininnan ansainneet mukaan, vaihtuvat teokset kvartaaleittain. Yhteistyössä Suomen Luontokuvaajat Ry.

HUONE 1806 Suomen suurlähetystö

Suomen Viron suurlähetystö Tallinnan Toompeanmäellä symboloi maidemme läheisiä poliittisia ja henkilökohtaisia siteitä. Harva kuitenkaan tietää, että Viron itsenäistyessä konsuliosastolla oli vilkas vastaanottopiste myös Viru-hotellissa. Suomalaismatkailijoiden luonne ja käyttäytyminen ovat villeimmistä vuosista onneksi jo rauhoittuneet ja nyt jokaisella on mahdollisuus tuntea itsensä Suomen suurlähettilääksi – ainakin tässä arvokkaassa huoneessa oleskellessaan.

”Diplomatia, avoin suhtautuminen uuteen, toisten kunnioitus ja uusien suhteiden luominen ovat kaikille matkailijoille hyviä muistisääntöjä ja suurlähetystön inspiroimissa historiallisissa puitteissa niillä kelpaa näyttää esimerkkiä myös muille matkailijoille”, vinkkaa Evelin Org.

Suurlähetystön oma huone on sisustettu Tallinnan Suomen suurlähetystön huonekaluilla ja arvoesineillä ja sviitin seinille on ripustettu Tallinnassa vierailleiden Suomen presidenttien viralliset muotokuvat. Yhteistyössä Viron Suomen suurlähetystö ja suurlähettiläs Kirsti Narinen.

HUONE 1807 Suomalaiset designklassikot

Suomen Viron-instituutin järjestämä 100 esinettä Suomesta -näyttely kertoo Suomen tarinan esittelemällä yhden esineen kultakin itsenäisyyden vuodelta. Se kertoo suomalaisuudesta niin arkisin, teollisin, innovatiivisin kuin humoristisinkin esimerkein. Huone 1807 esittelee hienon näyttelyn pienoiskoossa kuvin, esinein ja kirjoin. Yhteistyössä Suomen instituutti Virossa.

HUONE 1808 Television taikaa

Tämä huone on omistettu vallankumoukselle, jota ei televisioitu, vaan joka alkoi televisiosta. Suomen televisiolla kun on ollut erityinen rooli Viron historiassa, sillä Suomesta läikkyneet ohjelmat mainoksineen muodostivat suljetussa neuvostoyhteiskunnassa konkreettisen ikkunan länteen. Virossa katsottu suomalainen televisiosisältö myös vahvisti virolaisten ja suomalaisten kulttuurista ja kielellistä suhdetta. Erityisesti MTV oli virolaisille tärkeä kanava amerikkalaisen viihteen pariin ja tekstitetyt suosikkiohjelmat Ritari Ässästä ja Dallasista Emmanuelleen opettivat suomen kieltä kahdelle polvelle pohjoisvirolaisia. Yhteistyössä mm. Disko ja ydinsota -elokuvan tuottanut Kiur Aarma.

HUONE 1809 Suomirockin lähettiläät

Nostalgia ja kaipuu ovat ikuisia teemoja pop- ja rockmusiikissa ja sama pätee luonnollisesti myös suomalaiseen musiikkiin. Eksoottisimpien kohteiden lisäksi suomalaiset ovat usein kaivanneet Viroon ja Juicella se kaipuu lahden taakse oli suorastaan perkeleellistä.

Virun suomirock-huone esittelee kaipuuta Miljoonasateen ja Neljän Ruusun laulujen ja vanhojen valokuvien avulla. Huoneen yksi seinä on lisäksi luonnolliseen kokoon tulostettu ote Tavastia-klubin legendaarisesta takahuoneesta. Yhteistyössä Neljä Ruusua, Miljoonasade ja Tavastia-klubi.

HUONE 1810 Fingerpori

Suomen suosituin päivittäin ilmestyvä sarjakuva Fingerpori on kunnioittanut Helsingin ja Tallinnan välistä laivamatkailua ja Viru-hotellissa yöpymistä useissa tarinoissaan. Fingerporille yhteistyö hotellin kanssa on ensimmäinen laatuaan ja sen myötä Fingerpori-huoneessa pääsee viettämään aikaa tuttujen hahmojen, kuten Rivo-Riitan ja Heimo Vesan seurassa.
”Toivon, että Fingerporissa yöpyvä malttaa huoneeseen suunniteltuihin yksityiskohtiin tutustumiselta käydä myös kaupungilla Tallinnaa ihailemassa. Ja jos uni ei jostain syystä tule, voi hän imuroida paitsi Fingerpori-oluen, myös huoneen varustukseen kuuluvalla klassisella Miele-imurilla”, kertoo Fingerporin luoja Pertti Jarla. Yhteistyössä Pertti Jarla.

HUONE 1811 ____ of Finland

Jos taiteilijan nimessä on Finland, hänellä on oltava kansallista merkitystä. Tom of Finland koki menestyksen myöhään, mutta se ei tullut yllätyksenä. Hän on taiteilija, jonka tarina kannattaa ehdottomasti kertoa myös elokuvana. Tämä huone on omistettu Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvalle ja se tarjoaa kaikille yhdenvertaisen mahdollisuuden viettää yönsä Tom of Finland -lakanoissa. Yhteistyössä Helsinki Filmi ja Finlayson.

Viru-hotellin Suomi-huoneet tulivat 15.5. hotellin normaaliin myyntiin muiden huoneiden joukkoon ja sellaisen saaminen on asiakkaalle yllätys. Teemahuoneeseen ei sisälly asiakkaalle lisäkuluja, vaan huoneet ovat huoneluokkaansa vastaavien hintaisia. Mikäli tietyn teemahuoneen haluaa erikseen varata, on ennakkovarausmaksu 20 €.

Original Sokos Hotel Virun kaikki 423 huonetta ovat käyneet läpi perusteellisen remontin. Alkuperäisen Viru-hotellin viereen kolme vuotta sitten avattu korkeatasoinen 93 huoneen business-luokan Solo Sokos Hotel Estoria on yksi Viron ehdokkaista vuoden 2017 World Luxury Hotel Awards -nimityksen saajaksi.

AS Sokotel on SOK konsernin tytäryhtiö, joka on toiminut vuodesta 2003 lähtien. Se edustaa Virossa tavaramerkkejä Original Sokos Hotel Viru, Solo Sokos Hotel Estoria, Cafe Amigo, Amarillo ja Merineitsi. S-ryhmään kuuluva Sokos Hotels on Suomen laajin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, 3 Pietarissa sekä Viru ja Estoria Tallinnassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Evelin Org, Sokos Hotels Tallinn, evelin.org@sok.fi, puh +372 56 809 315

Mediatiedustelut ja Tallinnan hotellien testauspyynnöt:
Samuel Sorainen, +358 400 5798653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Märkä-Simon ja Leksa Komarovin kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetu luistimet Huoneessa soi luonnollisesti mm. JVG.
Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Märkä-Simon ja Leksa Komarovin kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetu luistimet Huoneessa soi luonnollisesti mm. JVG.
Lataa
Virun pop-huone esittelee Viron-kaipuuta Miljoonasateen ja Neljän Ruusun laulujen ja vanhojen valokuvien avulla. Huoneen yhdelle seinälle on tulostettu luonnolliseen kokoon ote Helsingin Tavastia-klubin legendaarisesta takahuoneesta.
Virun pop-huone esittelee Viron-kaipuuta Miljoonasateen ja Neljän Ruusun laulujen ja vanhojen valokuvien avulla. Huoneen yhdelle seinälle on tulostettu luonnolliseen kokoon ote Helsingin Tavastia-klubin legendaarisesta takahuoneesta.
Lataa
Suomen kulttipelaajistamme kaksi on virolaista syntyperää: Siim “Märkä-Simo” Liivik ja Leo Komarov. Lätkähuone on omistettu suomalaiselle jääkiekolle, mutta virolaisin viittein ja kahta sankariamme juhlistaen.
Suomen kulttipelaajistamme kaksi on virolaista syntyperää: Siim “Märkä-Simo” Liivik ja Leo Komarov. Lätkähuone on omistettu suomalaiselle jääkiekolle, mutta virolaisin viittein ja kahta sankariamme juhlistaen.
Lataa
Kaipuu Tallinnaan kuuluu myös Neljä Ruusua -bändin Tallinnan aallot -kappaleessa. Nimensä nimikkohuoneensa seinään kirjoittaa Ilkka Alanko.
Kaipuu Tallinnaan kuuluu myös Neljä Ruusua -bändin Tallinnan aallot -kappaleessa. Nimensä nimikkohuoneensa seinään kirjoittaa Ilkka Alanko.
Lataa
Siim "Märkä-Simo" Liivik pitää suurena kunniana tulla jo aktiiviuran aikana huomioiduksi omalla nimikkohuoneella Viron legendaarisimmassa hotellissa.
Siim "Märkä-Simo" Liivik pitää suurena kunniana tulla jo aktiiviuran aikana huomioiduksi omalla nimikkohuoneella Viron legendaarisimmassa hotellissa.
Lataa
Tapio Mäkeläisen nimikkohuoneessa voi tutustua tutkimusmatkailijan huomioihin, kertomuksiin ja parhaisiin vinkkeihin, joiden avulla matkailija voi löytää Tallinnan parhaiten piilotetut salaisuudet.
Tapio Mäkeläisen nimikkohuoneessa voi tutustua tutkimusmatkailijan huomioihin, kertomuksiin ja parhaisiin vinkkeihin, joiden avulla matkailija voi löytää Tallinnan parhaiten piilotetut salaisuudet.
Lataa
_ of Finland -huone on omistettu Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvalle ja se tarjoaa kaikille yhdenvertaisen mahdollisuuden viettää yönsä Tom of Finland -lakanoissa.
_ of Finland -huone on omistettu Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvalle ja se tarjoaa kaikille yhdenvertaisen mahdollisuuden viettää yönsä Tom of Finland -lakanoissa.
Lataa
Suomen Viron-instituutin järjestämä 100 esinettä Suomesta -näyttely kertoo Suomen tarinan esittelemällä yhden esineen kultakin itsenäisyyden vuodelta. Juhlanäyttelyn nimikkohuone esittelee hienon näyttelyn pienoiskoossa kuvin, esinein ja kirjoin.
Suomen Viron-instituutin järjestämä 100 esinettä Suomesta -näyttely kertoo Suomen tarinan esittelemällä yhden esineen kultakin itsenäisyyden vuodelta. Juhlanäyttelyn nimikkohuone esittelee hienon näyttelyn pienoiskoossa kuvin, esinein ja kirjoin.
Lataa
Jokaisella matkailijalla on mahdollisuus tuntea itsensä Suomen suurlähettilääksi ja nauttia tässä arvokkaassa lähetystöhuoneessa oleskellessaan myös diplomaattisista löylyistä.
Jokaisella matkailijalla on mahdollisuus tuntea itsensä Suomen suurlähettilääksi ja nauttia tässä arvokkaassa lähetystöhuoneessa oleskellessaan myös diplomaattisista löylyistä.
Lataa
Suurlähetystön oma huone on sisustettu Tallinnan Suomen suurlähetystön huonekaluilla ja arvoesineillä ja sviitin seinille on ripustettu Tallinnassa vierailleiden Suomen presidenttien viralliset muotokuvat.
Suurlähetystön oma huone on sisustettu Tallinnan Suomen suurlähetystön huonekaluilla ja arvoesineillä ja sviitin seinille on ripustettu Tallinnassa vierailleiden Suomen presidenttien viralliset muotokuvat.
Lataa
Suurlähetystön oma huone on sisustettu Tallinnan Suomen suurlähetystön huonekaluilla ja arvoesineillä ja sviitin seinille on ripustettu Tallinnassa vierailleiden Suomen presidenttien viralliset muotokuvat.
Suurlähetystön oma huone on sisustettu Tallinnan Suomen suurlähetystön huonekaluilla ja arvoesineillä ja sviitin seinille on ripustettu Tallinnassa vierailleiden Suomen presidenttien viralliset muotokuvat.
Lataa
Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Siim Liivikin  ja Leo Komarovin aidot pelipaidat, kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetut luistimet ja molempien aidot pelimailat.
Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Siim Liivikin ja Leo Komarovin aidot pelipaidat, kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetut luistimet ja molempien aidot pelimailat.
Lataa
Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Siim Liivikin  ja Leo Komarovin aidot pelipaidat, kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetut luistimet ja molempien aidot pelimailat.
Virolaisten kiekkoleijonien huoneessa on Siim Liivikin ja Leo Komarovin aidot pelipaidat, kuvamuistoja vuosien varrella sekä henkilökohtaisia lätkäkamoja, kuten Liivikin ensimmäiset uutena ostetut luistimet ja molempien aidot pelimailat.
Lataa
Tuglas-seuran kulttuurisihteeri Tapio Mäkeläinen on suomalainen kirjailija ja aito estofiili, joka sai syksyllä 1991 järjestyksessään toisen Viron viisumin. Sekin löytyy hänen nimikkohuoneensa seinältä.
Tuglas-seuran kulttuurisihteeri Tapio Mäkeläinen on suomalainen kirjailija ja aito estofiili, joka sai syksyllä 1991 järjestyksessään toisen Viron viisumin. Sekin löytyy hänen nimikkohuoneensa seinältä.
Lataa
Vieraat voivat hattuhuoneessa tutustua hattumuotiin ja irrotella Tallinnassa ollessaan päähineillä.
Vieraat voivat hattuhuoneessa tutustua hattumuotiin ja irrotella Tallinnassa ollessaan päähineillä.
Lataa
Vieraat voivat hattuhuoneessa tutustua hattumuotiin ja irrotella Tallinnassa ollessaan päähineillä.
Vieraat voivat hattuhuoneessa tutustua hattumuotiin ja irrotella Tallinnassa ollessaan päähineillä.
Lataa
Vuoden Luontokuva -huone lienee maailman kompaktein valokuvagalleria ja mahduttaakseen kaikki vuoden 2015 kilpailun kategoriavoittajat ja kunniamaininnan ansainneet mukaan, vaihtuvat huoneen teokset kvartaaleittain.
Vuoden Luontokuva -huone lienee maailman kompaktein valokuvagalleria ja mahduttaakseen kaikki vuoden 2015 kilpailun kategoriavoittajat ja kunniamaininnan ansainneet mukaan, vaihtuvat huoneen teokset kvartaaleittain.
Lataa
_ of Finland -huone on omistettu Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvalle ja se tarjoaa kaikille yhdenvertaisen mahdollisuuden viettää yönsä Tom of Finland -lakanoissa.
_ of Finland -huone on omistettu Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvalle ja se tarjoaa kaikille yhdenvertaisen mahdollisuuden viettää yönsä Tom of Finland -lakanoissa.
Lataa
Fingerpori-huoneesta löytyy tuttujen sarjakuvien ja muiden Fingerpori-asioiden, kuten esimerkiksi yöpöydän laatikosta raamatun sijaan löytyvän sarjakuvakirjan, nurkassa seisovan sekä tarvittaessa toimivan Miele-pölynimurin ja seinällä vahtia pitävien suurten Rivo-Riitta ja Heimo Vesa -hahmojen lisäksi sisustuselementteinä ikonisia, Tallinnan-matkailua koskevia strippejä.
Fingerpori-huoneesta löytyy tuttujen sarjakuvien ja muiden Fingerpori-asioiden, kuten esimerkiksi yöpöydän laatikosta raamatun sijaan löytyvän sarjakuvakirjan, nurkassa seisovan sekä tarvittaessa toimivan Miele-pölynimurin ja seinällä vahtia pitävien suurten Rivo-Riitta ja Heimo Vesa -hahmojen lisäksi sisustuselementteinä ikonisia, Tallinnan-matkailua koskevia strippejä.
Lataa
Suomalaisilla on outo ja erikoinen huumorintaju – aivan kuin virolaisillakin. Sitä ilmentää yhteinen rakkautemme Pertti Jarlan Fingerporiin, Suomen nykyajan suosituimpaan sarjakuvaan. Huone juhlistaa sitä luonnollisesti aidon fingerporimaisella tavalla.
Suomalaisilla on outo ja erikoinen huumorintaju – aivan kuin virolaisillakin. Sitä ilmentää yhteinen rakkautemme Pertti Jarlan Fingerporiin, Suomen nykyajan suosituimpaan sarjakuvaan. Huone juhlistaa sitä luonnollisesti aidon fingerporimaisella tavalla.
Lataa
Original Sokos Hotel Virun kaikki huoneet ovat uudistettu.
Original Sokos Hotel Virun kaikki huoneet ovat uudistettu.
Lataa
Tallinnan Viru-hotelli on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä.
Tallinnan Viru-hotelli on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Universal Music vahvisti asemaansa Suomen suurimpana musiikkialan yhtiönä19.4.2018 10:30Tiedote

Universal Music on vankistanut asemaansa Suomen suurimpana musiikkialan yhtiönä lähes 33 % markkinaosuudella kokonaismarkkinasta ja 35 % osuudella digitaalisesta markkinasta. Samalla kun fyysisten tallenteiden myynti jatkoi laskuaan neljänneksellä ja myös musiikin download, eli lataukset harvenivat 3 prosenttiin kokonaismarkkinan arvosta, kasvoi äänitemusiikin kokonaiskulutus vuonna 2017 ennätykselliset 8 %. Digitaalisten palveluiden kautta saatava musiikkialan tulo kasvoi yli 20 % ja suoratoisto muodostaakin jo 80 % koko suomalaisen äänitealan arvosta. Universal Music ennustaa suoratoiston vauhdittavan musiikin kulutusta kiihtyvällä tahdilla ja musiikin kulta-aikojen olevan vasta edessä.

MTV Uutisten Merja Ylä-Anttila siirtyy YLE:n toimitusjohtajaksi17.4.2018 09:59Tiedote

Yli 30-vuotisen menestyksekkään uran MTV:n uutistoiminnassa tehnyt vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila on valittu Yleisradion toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta 2018 alkaen. MTV Uutisten vt. päätoimittajaksi ja Mediahub Oy:n vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty uutistuotantojohtaja Tomi Einonen. Ylä-Anttila jatkaa MTV:n palveluksessa elokuun loppuun saakka, tukien siirtymäkauden ajan Einosta uusissa tehtävissään.

Vuoden Keittiöteko taas haussa28.3.2018 09:30Tiedote

Ammattikeittiöiden toiminnan kehittämiseen ja ruokailijoiden ateriointielämyksen parantamiseen kannustava Vuoden Keittiöteko -kilpailu käynnistyi kolmannen kerran. Kilpailussa etsitään suomalaista keittiötekoa tai -tiimiä, joka luo ravintolaan uusia toimintamalleja, teknologiaa tai palveluita, joilla tuotetaan niin ruoan tekijöille, kuin aterian nauttijoillekin uudenlaista, ennakkoluulotontakin lisäarvoa. Suomalaisen foodtech-yhtiö Fredmanin jakama Vuoden Keittiöteko -palkinnon tarkoitus on kannustaa ravintola- ja suurkeittiöalan toimijoita uudistamaan vanhoja, toimimattomiksi havaittuja toimintamallejaan ja tehostamaan niin ravintolan kuin koko Suomen yhteisten varojen käyttöä mausta ja laadusta tinkimättä.

Virolainen muotitalo Baltika tuo suosikkimerkkinsä Montonin Suomeen28.3.2018 07:44Tiedote

Baltian suurin muotitalo, virolainen Baltika Group aloittaa asiakaskuntansa palvelun myös Suomessa. Ensimmäisenä askeleena ovat Monton-brändimyymälät, joissa esitellään selkeästä suunnittelustaan ja korkeasta laadustaan tunnetun Viron suosituimman, erityisesti naisten muotiin erikoistuneen sarjan valikoimia. Monton Iso-Omena avattiin helmikuussa Espoossa ja seuraava myymälä avautuu Helsingin keskustaan. Lisäksi Baltikan kaikki muotibrändit käsittävä andmorefashion.com-verkkokauppa on laajennettu palvelemaan myös suomalaisia asiakkaita.

Mikko Mollberg Naughty BRGR -ravintolaketjun uudeksi toimitusjohtajaksi21.3.2018 08:44Tiedote

Burger King ja Wayne’s Coffee -ketjut Suomeen lanseerannut Mikko Mollberg (46) on kutsuttu Naughty BRGR -ravintolaketjun toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Naughty BRGR:n perustaja Akseli Herlevi perustelee rekrytointia yhtiön voimakkaalla kasvulla ja kansainvälistymissuunnitelmilla. Naughty BRGR Oy:n nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Tomi Ruuskanen siirtyy yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Burgerimies Herlevi laajentaa Naughty BRGR -ravintolaketjunsa Jyväskylään1.3.2018 13:56Tiedote

Suomen ensimmäinen Top Chef ja Subin uuden Burgerimies-TV-sarjan tähti, keittiömestari Akseli Herlevi laajentaa Naughty BRGR-hampurilaisravintoketjunsa Jyväskylään. Burgereihin viime vuosina erikoistunut Herlevi haluaa tarjota Jyväskylän kävelykeskustan keskeisimmälle liikepaikalle avautuvassa ravintolassaan perinteikkään opiskelijakaupungin hinta-laatu -suhteeltaan parhaan burgerielämyksen. Kolmikulmaan avautuva Naughty BRGR Jyväskylä tulee käsittämään myös kaupungin suurimman, täysin anniskeluoikeuksin varustetun aurinkoterassin ruokailumahdollisuuksineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme