DS Smith

Kiertotalouden huomioivat pakkaukset esillä Lepaan tapahtumassa 11.-13.elokuuta 2022

Jaa
DS Smith, johtava maailmanlaajuinen palveluntarjoaja ympäristöystävällisten pakkausten, paperipohjaisten tuotteiden sekä kierrätyspalvelujen alalla, esittelee kattavan valikoiman puutarha-alalle eri jakelukanaviin soveltuvia pakkauksia Lepaan näyttelyssä Hattulassa 11.-13.8.2022.
DS Smith haluaa edistää kiertotalouteen siirtymistä.
DS Smith haluaa edistää kiertotalouteen siirtymistä.

Ammattitaitoiset pakkausasiantuntijamme ovat kahden pandemiavuoden jälkeen valmiita kohtaamaan ihmisiä jälleen kasvotusten. He osaavat kertoa tapahtumakävijöille jo olemassa olevista vakioiduista pakkauksista erilaisten vihanneksien, hedelmien sekä marjojen pakkaamiseen eri jakelukanaviin, myös verkkokauppaan. Laajan osaamisemme ja kokemuksemme myötä pystymme tarjoamaan vakiotuotteiden lisäksi yksilöllisiä pakkausratkaisuja huomioiden tuotekohtaiset vaatimukset pakkauksen ja pakkaamisen suhteen.

Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä aaltopahvista valmistettu pakkaus on monikäyttöinen, myyntiä lisäävä sekä riskejä hallitsemaan auttava ratkaisu ja lisäksi se huomioi kiertotalouden erinomaisesti.

Lepaan näyttelyssä meidät löytää yhteistyökumppanimme Hankkija Oy:n osastolta, jonka kanssa teemme työtä voidaksemme tuoda pakkausratkaisumme laajemman asiakaskunnan saataville. Yhteistyön myötä on syntynyt mahdollisuus hoitaa pakkauksiin liittyvät hankinnat samalla, kun asioi muissa asioissa Hankkijan myymälässä.

Tervetuloa tapaamaan meitä Hattulaan Lepaa –näyttelyyn 11.–13. elokuuta osastolle U117.

Lisätietoja puutarhasektorin tarjonnasta antaa myyntipäällikkö Ville Laiho p. 010 245 2661

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

DS Smith haluaa edistää kiertotalouteen siirtymistä.
DS Smith haluaa edistää kiertotalouteen siirtymistä.
Lataa
Aaltopahvista valmistettu marjalaatikko on näyttävä ja kiertotalouden huomioiva.
Aaltopahvista valmistettu marjalaatikko on näyttävä ja kiertotalouden huomioiva.
Lataa
Verkkokauppapakkaus paitsi suojelee tuotetta myös vie viestiä brändistä.
Verkkokauppapakkaus paitsi suojelee tuotetta myös vie viestiä brändistä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

DS Smith
DS Smith
PL 426
33101 Tampere

010 245 2111http://www.dssmith.com/fi

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva, johtava kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja toimii yli 30 maassa työllistäen noin 30 000 ammattilaista. Yritys on merkittävä tekijä verkkokaupan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuissa. Sen olemassaolon tarkoitus kiteytyy lauseeseen ‘Redefining Packaging for a Changing World’ ja Now and Next -nimisellä kestävän kehityksen strategiallaan se on sitoutunut johtamaan muutosta kohti kiertotalouden mukaista toimintaa tuottaen ratkaisuja, joiden avulla voidaan vähentää kertakäyttöistä muovia, pienentää toimitusketjujen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa kierrätystä. DS Smith on Ellen MacArthur -säätiön strateginen kumppani. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 Tampereella perustettuun Suomen ensimmäiseen aaltopahvia valmistavaan tehtaaseen. DS Smithillä on tehtaat kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Pirkkala, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DS Smith

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat kierrätyksen edistämiseksi20.2.2023 07:43:00 EET | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia, joista yksi tavoitteista on edistää kiertotaloutta ja houkutella mukaan 5 miljoonaa ihmistä vuoteen 2030 mennessä.

Uusia työpaikkoja Pirkanmaalle – DS Smith avaa uuden pakkaustehtaan Pirkkalaan23.1.2023 07:32:00 EET | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, vahvistaa tuotannollista tekemistään Pirkanmaalla avaamalla uuden tehtaan ja palkkaa siihen uutta henkilökuntaa. Uusi Logicentersiltä vuokrattava kiinteistö huomioi kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja mahdollistaa kasvun. Alkuvaiheessa työllisyysvaikutus on noin 10 henkilöä. Toiminnan vakiintumisen myötä on mahdollisuus kasvattaa henkilömäärää.

Suomalainen pakkaus palkittu globaalissa pakkaussuunnittelukilpailussa10.1.2023 06:45:00 EET | Tiedote

Globaali pakkaussuunnittelun parhaimmistoa arvioiva kilpailu, WorldStar, on julkaissut vuoden 2023 palkittavat ratkaisut. Palkittujen joukossa on DS Smithin nummelalaisen suunnittelijan Marianne Puistoniemen Temal Oy:n emaloiduille pesualtaille suunnittelema pakkaus. Pakkaus valmistetaan kokonaan kierrätettävästä aaltopahvista, eikä muovia (EPS) tarvita enää lainkaan. Pakkaus palkittiin jo syksyllä 2022 pohjoismaisessa ScanStar -pakkaussuunnittelukilpailussa ja kyseessä on DS Smithin Suomen suunnittelijoille jo neljäs palkinto viiden vuoden sisään globaalissa kilpailussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme