Ecosir Group Oy

Kiinan kiertotaloutta hoidetaan kotimaisella huipputeknologialla

Jaa

Kiinan voimakas talouskasvu ja nousu maailman talousmahtien joukkoon kasvattaa entisestään jätteen kokonaisvolyymia. Isoimmissa kaupungeissa on otettu merkittäviä askeleita kiertotalouden alueella kesän 2019 jälkeen. Jätteen kierrätystä on tehostettu lakimuutoksin ja asetuksella, joka edellyttää jätteen lajittelua minimissään neljään (4) jätetyyppiin.

Intellgent CIty area Shenzhen
Intellgent CIty area Shenzhen

Korkea ja tiheä kaupunkirakentaminen tuottaa päivittäin niin suuret tonnimäärät jätettä, ettei sitä voida hoitaa perinteisillä astiakeräysratkaisuilla kustannustehokkaasti ja hajuttomasti. Tavoitteena on myös parantaa ilmanlaatua ja turvallisuutta poistamalla kaduilta ja pihoilta raskas jäteauto-liikenne sekä korvata vapautuvaa tilaa asukkaiden viihtyvyyttä palveleviin viheralueisiin.

"Kotimaisen ensiluokkaisen kiertotalousteknologian vienti saa merkittävän lisävauhdin kun Ecosir Groupin kehittämä uusin suurten jätevolyymien siirtoon ja lajitteluun perustuva jätteen alipaineputkisiirtojärjestelmä on valittu Shenzhenin Intelligent City- hankkeeseen kansainvälisessä kilpailutuksessa. Tämä on jatkumoa aikaisemmille toimituksillemme Kiinaan kuten on maan toiseksi suurin rakennuskompleksi Langfang’ssa ja Yinchuan Cityn asuinalue", sanoo Ecosir Group Oy:n toimitusjohtaja Mauri Leponen.

"Olemme kehittäneet erityisesti nopeaan ja energiatehokkaaseen siirtoon perustuvan järjestelmän. Se on yhdistetty Non Touch- applikaatioon, joka perustuu käyttäjän kasvotunnistukseen ja eri jätejakeita tunnistavaan sekä käyttäjää opastavaan mobiilisovellukseen. Tämä tulee olemaan uusi ja ainutlaatuinen käyttäjäkokemus maailmassa.

Kotimaassa toimimme myös Health Care-alueella sairaaloissa, joissa isot massat pitää siirtää nopeasti ja hygieenisesti pois rakennuksesta. Aasiassa teknologiamme ja projektiosaamisemme tiedetään erityisesti kaupunkirakentamisen alueella, jonne kaikki Aasian toimitusprojektimme ovat myös menneet.

Emme toki ole unohtaneet alueella olevaa vaativaa ja kokoluokassaan suurta sairaalarakentamistakaan. Vuoden alkaessa saimme kahdesta Kiinan kaupungista isojen sairaaloiden jäte- ja pyykkisiirtojärjestelmätilaukset. Kaikki toimitukset ovat vuoden 2020 loppuun mennessä", toteaa Mauri Leponen.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Mauri Leponen
toimitusjohtaja
Ecosir Group Oy
puh. +358 20 7290 308
email: mauri.leponen@ecosir.com

Kuvat

Intellgent CIty area Shenzhen
Intellgent CIty area Shenzhen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ecosir Group Oy
Ecosir Group Oy
Kehräsaari B
33200 TAMPERE

020 729 0300, info@ecosir.comhttp://www.ecosir.com

Ecosir Group Oy on kotimainen alansa johtava toimija vaativissa rakennuskohteissa ja niiden jätteen ja pyykin alipainesiirtojärjestelmissä. Yhtiöllä on 30 vuoden kokemus logistiikkateknologiassa. Toiminta on merkittävässä kasvussa kansainvälisillä markkinoilla ja kotimaassa. Yhtiön liikevaihto ja tilauskanta on myös voimakkaassa kasvussa. Yhtiön kotipaikka ja päätoiminnat ovat Espoossa, hallinto Tampereella ja myyntiyhtiö Singaporessa. Kansainvälisesti yhtiöllä on laaja partneriverkosto.

www.ecosir.com 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ecosir Group Oy

Suomalaiselle Cleantech-osaamiselle kysyntää Aasiassa - Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Groupille merkittävä sopimus Koreassa SAMSUNG-ryhmään12.11.2013 09:40:45 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Koreaan SAMSUNG-konsernin Global Technologyn kanssa. Samsung konsernin rakennusyksikkö Samsung Construction ja sen jättihankkeet avaavat merkittävät portit maan kasvaville rakennusmarkkinoille jo pelkästään Samsung-ryhmässä. Pääsopimus solmittiin Ministeri Vapaavuoren johtaman Koreaan suuntautuneen Team Finland’in Business Delegation vierailun yhteydessä.

Aikaa hoivatyölle - Suomen nykyaikaisin uusi sairaala Espoossa varustetaan automaattisella jäte- ja pyykinsiirtojärjestelmällä11.11.2013 10:08:27 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group toimittaa pääkaupunkiseudulle Espoon uuteen nykyaikaiseen sairaalaan (ESA) suurimman automaattisen jäte- ja pyykkisiirtojärjestelmänsä. Kun jätteet ja pyykit kulkevat siististi ja hygieenisesti putkistoja pitkin, ne vapauttavat sairaalahenkilökunnan hoivatyöhön, ja parantavat näin sairaala- ja hoitolaitosten potilasturvallisuutta ja -hygieniaa.