RPT Byggfakta OyRPT Byggfakta Oy

Kiinteistö- ja rakennusalan ByggSMART-verkkomessut 8.-9.huhtikuuta: Taloyhtiöt ja ammattirakentaminen tiiviissä paketissa

Jaa

RPT Byggfakta Oy:n syksyllä 2020 järjestämät kiinteistö- ja rakennusalan ensimmäiset ByggSMART-verkkomessut saivat suuren suosion. Tänä vuonna messut järjestetään kahdesti kahden päivän tapahtumana 8.–9. huhtikuuta ja 7.–8. lokakuuta.

Huhtikuun messuilla ensimmäinen päivä on taloyhtiömaailmaan liittyvä, toinen päivä on varattu ammattirakentamiselle. 

– RPT Byggfakta on toiminut jo yli 45 vuotta rakennusalan myynnin tukena. RPT:n pitkä historia rakennusalan tietokantojen parissa antaa meille hyvän lähtökohdan tämän virtuaalitapahtuman järjestämiseen, RPT:n markkinointipäällikkö Henrika Forss sanoo.

– ByggSMART-verkkomessuilla on puheenvuoroja suoratoistona sekä videoina, ja koska kyseessä on kaupallinen messutapahtuma, mainoksillekin on paikkansa, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä kertoo. 

Messuohjelman uutuus on neljä päivittäistä paneelikeskustelua alan ajankohtaisten teemojen äärellä. 

Verkkomessuille osallistuminen on messuvieraille maksutonta. Live-lähetysten aikana voi esittää puhujille kysymyksiä. Puheenvuorojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa messusivustolla myös messujen jälkeen. 

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on käynnissä osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja
Sampsa Seppälä, +358 50 543 1185

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

RPT Byggfakta Oy
RPT Byggfakta Oy
Ruukinkuja 3
02330 Espoo

http://www.rpt.fi/

RPT Byggfakta Oy on puolueeton rakennus- ja kiinteistöalan tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975. RPT Byggfaktan uutuuksiin kuuluvat rakennushankkeiden uuden sukupolven seurantapalvelu RPT SMART sekä analytiikkapalvelut LiveStat & Analytics Pro tiedolla johtamisen työkaluiksi. RPT:n muita tunnettuja brändejä ovat RakennusFakta, FaktaNet Live, CityMark Today, SIR Tietokanta, Projektiuutiset ja Kiinteistöposti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta RPT Byggfakta Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme