STT

Kimmo Laaksonen STT:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Suomen Tietotoimiston uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kimmo Laaksonen. Laaksosella on kattava kokemus media-alalta sekä myynti-, markkinointi- ja johtotehtävistä. Laaksonen on toiminut aiemmin esimerkiksi Kärkimedian toimitusjohtajana.

STT:n tuleva toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen. Kuva: Lehtikuva / Emmi Korhonen
STT:n tuleva toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen. Kuva: Lehtikuva / Emmi Korhonen

- Kimmo Laaksonen on vahva liiketoimintaosaaja, jolla on erittäin laaja verkosto mediassa sekä hyvä näkemys asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja myynnin kehittämisestä. STT:n ja Lehtikuvan asiakkaana on yli 50 uutisbrändiä ja mediataloa, joten sillä on Suomessa keskeinen rooli uutisjournalismin tuottamisessa. STT:n tehtävä on kehittää koko toimialaa eteenpäin yhdessä kaikkien sen toimijoiden kanssa. Kimmolla on tämän työn johtamiseen erinomaiset valmiudet, kommentoi STT:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Putkiranta.

STT:n fokuksessa on viime vuosina ollut toimintakyvyn vahvistaminen ja kansallisen tietotoimiston itsenäisyyden säilyttäminen. Yhtiön taloudelle on rakennettu kestävää pohjaa ja laajennettu asiakaskuntaa. Kehitystyö jatkuu tiiviinä myös tulevina vuosina.

- STT on ainutlaatuinen yhtiö, jonka toimitusjohtajaksi siirryn nöyrin mielin mutta sitäkin suuremmalla innolla. Laadukkaalla, nopealla, luotettavalla uutisjournalismilla on olennainen merkitys yhteiskunnalle, ja STT:llä on siihen huipputiimi ja erittäin hyvää osaamista. Yhdessä meillä on tärkeä työ tehtävänä koko toimialan menestyksen ja journalismin puolesta, kommentoi Kimmo Laaksonen.

Suomen Tietotoimiston toimitusjohtajana on vuodesta 2018 toiminut Kimmo Pietinen, joka sovitusti lopettaa STT:n toimitusjohtajana vuoden vaihteessa. Kimmo Laaksonen aloittaa STT:llä joulukuun alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Petteri Putkiranta, p. 040 550 1551
Kimmo Laaksonen, p. 050 469 3060

Kuvat

STT:n tuleva toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen. Kuva: Lehtikuva / Emmi Korhonen
STT:n tuleva toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen. Kuva: Lehtikuva / Emmi Korhonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme