Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kino Sheryl avaa ovensa jälleen syyskuussa, uusi sijainti kulttuurikeskus Caisassa

Jaa

Helsingin Arabianrannassa ovensa kesäkuussa 2016 sulkenut, Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden omistama elokuvateatteri Kino Sheryl tekee paluun syyskuussa. Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.

Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.
Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.

“Etsimme uusia tiloja pitkään. Kun yhteistyö Caisan kanssa tuli puheeksi, tuntui se välittömästi juuri sopivalta meille”, toteaa Kino Sherylin hallituksen puheenjohtaja Julia Elomäki.

“Olemme luonnollisesti hyvin innoissamme tästä! Ensin kulttuurikeskus Caisa sai upeat uudet, yleisölle elokuussa avautuva tilat Leipätehtaalta ja niiden lisäksi vielä todella mielenkiintoisen uuden yhteistyökumppanin”, iloitsee Caisan johtaja Cátia Suomalainen Pedrosa.

“Kun tämä yhteistyömahdollisuus avautui meille jonkin aikaa sitten, tartuimme siihen heti. Olen henkilökohtaisesti vieraillut muutaman kerran vanhassa Kino Sherylissä ja arvostanut aina heidän toimintaansa. Sherylin mukaan tulemisen myötä Caisan kävijöille tarjotaan lisää taide-elämyksiä ja Kallion kulttuurielämä rikastuu vielä enemmän”, Suomalainen Pedrosa jatkaa.

Kino Sherylin uusi teatteritila on yksisalinen, paikkoja on noin 120 katsojalle. Vaikka kaupunginosa vaihtuu, Elomäki toivoo Sherylin vanhojen asiakkaiden löytävän tiensä uusiin tiloihin.

“Uusi sali on onneksi vain kivenheiton päässä vanhasta. Sijaintina Kallio on hyvä ja kiinnostaa varmasti myös uusia ihmisiä. Korttelikinot ovat taas aloittaneet kaupunginvaltauksen ja niillä on suosiosta päätellen selvästi kysyntää.”

Elokuvat pyörähtävät käyntiin Kino Sherylissä syyskuusta alkaen osoitteessa Kaikukatu 4. Tulevassa ohjelmistossa nähdään jatkossakin tuttuun tapaan sekä suursuosikkeja että vaihtoehtoisempia art house -elokuvia. Avajaisviikon ohjelma päivittyy elokuun lopulla elokuvateatterin nettisivuille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Kino Sheryl, hallituksen puheenjohtaja
Julia Elomäki
kino.sheryl@gmail.com
050 346 5717

Caisan johtaja
Cátia Suomalainen Pedrosa
catia.suomalainenpedrosa@hel.fi
040 754 2303

Kuvat

Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.
Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Caisa on kulttuurikeskus maailman taiteelle, ihmisille ja ideoille. Rakennamme kumppaniemme kanssa helsinkiläistä ja kansainvälistä tulevaisuutta esitysten, kohtaamisten ja verkostojen kautta. Caisa on lähellä kaikkia – sydämen lyönnin päässä kaupungin keskustasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

School Action Day liikuttaa jälleen tuhansia oppilaita19.9.2018 09:00Tiedote

School Action Day 2018 on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.9.2018 Töölön Kisahallin ympäristössä ja se liikuttaa yli 7000 pääkaupunkiseudun koululaista.

Sacred Music Helsinki tuo esille uskonnollista musiikkia14.9.2018 12:00Tiedote

Uusi musiikkifestivaali Sacred Music Helsinki järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa 20.-23.9.2018. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa yleisöä eri uskontojen piirissä esitettävään musiikkiin sekä ulkomaalaisten että kotimaisten yhtyeiden, kuorojen ja solistien esittämänä. Sacred Music -festivaali on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton tapahtuma. Konserttien lisäksi järjestetään seminaareja, esitelmiä ja elokuvia. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme