Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kino Sheryl avaa ovensa jälleen syyskuussa, uusi sijainti kulttuurikeskus Caisassa

Jaa

Helsingin Arabianrannassa ovensa kesäkuussa 2016 sulkenut, Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden omistama elokuvateatteri Kino Sheryl tekee paluun syyskuussa. Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.

Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.
Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.

“Etsimme uusia tiloja pitkään. Kun yhteistyö Caisan kanssa tuli puheeksi, tuntui se välittömästi juuri sopivalta meille”, toteaa Kino Sherylin hallituksen puheenjohtaja Julia Elomäki.

“Olemme luonnollisesti hyvin innoissamme tästä! Ensin kulttuurikeskus Caisa sai upeat uudet, yleisölle elokuussa avautuva tilat Leipätehtaalta ja niiden lisäksi vielä todella mielenkiintoisen uuden yhteistyökumppanin”, iloitsee Caisan johtaja Cátia Suomalainen Pedrosa.

“Kun tämä yhteistyömahdollisuus avautui meille jonkin aikaa sitten, tartuimme siihen heti. Olen henkilökohtaisesti vieraillut muutaman kerran vanhassa Kino Sherylissä ja arvostanut aina heidän toimintaansa. Sherylin mukaan tulemisen myötä Caisan kävijöille tarjotaan lisää taide-elämyksiä ja Kallion kulttuurielämä rikastuu vielä enemmän”, Suomalainen Pedrosa jatkaa.

Kino Sherylin uusi teatteritila on yksisalinen, paikkoja on noin 120 katsojalle. Vaikka kaupunginosa vaihtuu, Elomäki toivoo Sherylin vanhojen asiakkaiden löytävän tiensä uusiin tiloihin.

“Uusi sali on onneksi vain kivenheiton päässä vanhasta. Sijaintina Kallio on hyvä ja kiinnostaa varmasti myös uusia ihmisiä. Korttelikinot ovat taas aloittaneet kaupunginvaltauksen ja niillä on suosiosta päätellen selvästi kysyntää.”

Elokuvat pyörähtävät käyntiin Kino Sherylissä syyskuusta alkaen osoitteessa Kaikukatu 4. Tulevassa ohjelmistossa nähdään jatkossakin tuttuun tapaan sekä suursuosikkeja että vaihtoehtoisempia art house -elokuvia. Avajaisviikon ohjelma päivittyy elokuun lopulla elokuvateatterin nettisivuille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Kino Sheryl, hallituksen puheenjohtaja
Julia Elomäki
kino.sheryl@gmail.com
050 346 5717

Caisan johtaja
Cátia Suomalainen Pedrosa
catia.suomalainenpedrosa@hel.fi
040 754 2303

Kuvat

Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.
Kino Sherylin uudet tilat sijaitsevat kulttuurikeskus Caisassa, Elannon korttelin sisäpihalla Leipätehtaan tiloissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Caisa on kulttuurikeskus maailman taiteelle, ihmisille ja ideoille. Rakennamme kumppaniemme kanssa helsinkiläistä ja kansainvälistä tulevaisuutta esitysten, kohtaamisten ja verkostojen kautta. Caisa on lähellä kaikkia – sydämen lyönnin päässä kaupungin keskustasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme