Docendo

Kirjailija Anneli Kanto aloittaa dekkarisarjan, jossa rikoksia ratkoo meedio

Jaa
Jättimenestykseen nousseen Anneli Kannon ensimmäinen dekkari Haihtuneet aloittaa psykologisen Näkijä-trilogian.
Haihtuneet julkaistaan 13.2.
Haihtuneet julkaistaan 13.2.

Pieneen maalaiskaupunkiin saapunut meedio avaa vastaanottonsa ja alkaa välittää paikkakuntalaisille viestejä tuonpuoleisesta. Kaupungista on aiemmin kadonnut tehtaanjohtaja sekä kaksi naista jälkiä jättämättä. Katoaminen vaivaa paikkakuntalaisia, mutta uskonnollinen yhteisö sulkee heidän suunsa. Oudon näkijän saapuminen sekoittaa paikkakunnan elämänmenon ja vaietut salaisuudet alkavat nousta pintaan.

Näkijä-sarjan inspiraationa ovat toimineet todelliset tapahtumat. Sarjan seuraava osa ilmestyy syksyllä 2023.

Anneli Kanto (s. 1950) on useita kertoja palkittu kirjailija. Hänet tunnetaan näytelmäkirjailijana ja prosaistina, joka ammentaa usein kirjojensa aiheita historiasta.

Anneli Kanto: Haihtuneet (Docendo 2023), sidottu, 256 sivua.

Mediavedokset 
tiedotus@docendo.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Haihtuneet julkaistaan 13.2.
Haihtuneet julkaistaan 13.2.
Lataa
Lataa
Anneli Kanto. KUVA: Katrin Havia
Anneli Kanto. KUVA: Katrin Havia
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Martti J. Karin ja Antero Holmilan kirja kertoo, miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii5.4.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

On sanottu, ettei Venäjää voi ymmärtää järjellä. Väite ei pidä paikkaansa. Venäjän järjettömältäkin vaikuttavaa toimintaa voi ymmärtää, kun tietää maan johdon päätöksiin vaikuttavat tekijät. Suomalaisille Venäjän toimintalogiikan ymmärtäminen on elintärkeää. Kirjassa yleistajuisesti kerrottu Venäjän tarina alkaa 800-luvun lopulta ja kulkee tsaarien Venäjän sekä Neuvostoliiton ajan kautta aina Ukrainan sotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme