Docendo

Kirjailija Anneli Kanto aloittaa dekkarisarjan, jossa rikoksia ratkoo meedio

Jaa
Jättimenestykseen nousseen Anneli Kannon ensimmäinen dekkari Haihtuneet aloittaa psykologisen Näkijä-trilogian.
Haihtuneet julkaistaan 13.2.
Haihtuneet julkaistaan 13.2.

Pieneen maalaiskaupunkiin saapunut meedio avaa vastaanottonsa ja alkaa välittää paikkakuntalaisille viestejä tuonpuoleisesta. Kaupungista on aiemmin kadonnut tehtaanjohtaja sekä kaksi naista jälkiä jättämättä. Katoaminen vaivaa paikkakuntalaisia, mutta uskonnollinen yhteisö sulkee heidän suunsa. Oudon näkijän saapuminen sekoittaa paikkakunnan elämänmenon ja vaietut salaisuudet alkavat nousta pintaan.

Näkijä-sarjan inspiraationa ovat toimineet todelliset tapahtumat. Sarjan seuraava osa ilmestyy syksyllä 2023.

Anneli Kanto (s. 1950) on useita kertoja palkittu kirjailija. Hänet tunnetaan näytelmäkirjailijana ja prosaistina, joka ammentaa usein kirjojensa aiheita historiasta.

Anneli Kanto: Haihtuneet (Docendo 2023), sidottu, 256 sivua.

Mediavedokset 
tiedotus@docendo.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Haihtuneet julkaistaan 13.2.
Haihtuneet julkaistaan 13.2.
Lataa
Lataa
Anneli Kanto. KUVA: Katrin Havia
Anneli Kanto. KUVA: Katrin Havia
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä – käytännönläheinen matkaopas tulevaisuuteen, johon tekoäly meidät vie23.3.2023 02:00:00 EET | Tiedote

Tekoäly vaikuttaa elämäämme monella tavalla jo nyt. Se on keskeinen tekijä maailman muuttumisessa. Jokaisen meistä tulee tietää tekoälystä vähintään perusasiat. Jukka Kolarin ja Aleksi Kallion Tekoäly 123 – Matkaopas tulevaisuuteen kertoo ymmärrettävästi, miten suomalaiset ihmiset ja yritykset voivat käyttää tekoälyn mahdollisuuksia hyödykseen- ja huvikseen. Esitietoja asiasta ei tarvita.

Laura Halmisen kirja kertoo miten nuoresta leipurista tuli neuvostovakooja ja maanmiehensä surmaama punaupseeri8.3.2023 02:00:00 EET | Kutsu

Toimittaja Laura Halmisen Upseeri ja vakooja – Suomalaisloikkari Emil Vaateri -historiateoksen julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 8.3. klo 13.00–15.00 Ravintola Ostrobotniassa, osoitteessa Museokatu 10. Samassa tilaisuudessa julkistetaan myös Sakari Viinikaisen teos Kalevankankaan verilöylystä Talvisodan taisteluihin. Tervetuloa historialliseen iltapäivään!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme