Basam Books

Kirjajulkistustilaisuus ja pianokonsertti keskustakirjasto Oodissa

Jaa

Säveltäjä ja pianisti Eero Hämeenniemi esiintyy keskustakirjasto Oodiin uutuuskirjansa "Kun musiikki täyttää mielen" (2019) julkistustilaisuudessa sunnuntaina.

Kuva: Aino Lappalainen
Kuva: Aino Lappalainen

Musiikilla ja meditaatiolla on pitkä yhteinen perinne ja nyt aiheesta on julkaistu suomalainen tietoteos. Kun musiikki täyttää mielen — Ajatuksia meditatiivisesta kuuntelusta ja soittamisesta (2019) on Eero Hämeenniemen kirjoittama uutuuskirja, joka kertoo meditatiivisen musiikin vuorovaikutuksesta. Kirja on suunnattu sekä soittajille että kuulijoille. Teoksen keskiössä on se mitä tapahtuu kun ihminen onnistuu täysin keskittymään musiikkiin.

Kirjan julkistustilaisuus järjestetään Helsingin Keskustakirjasto Oodissa sunnuntaina 1. syyskuuta klo 15 Maijansalissa. Kirjailija Eero Hämeenniemi esiintyy tilaisuudessa pianokonsertissa.

Eero Hämeenniemi on säveltäjä ja pianisti, joka vuosien varrella on soittanut kymmeniä meditaatiokonsertteja eri puolilla maailmaa. Monet kuulijat ovat kertoneet hänelle, etteivät he ole koskaan aiemmin kokeneet musiikkia yhtä voimakkaasti ja syvästi kuin näissä epämuodollisissa tilaisuuksissa, joissa soittaja lähestyy kuulijaansa turvallisessa ja lämpimässä ilmapiirissä, vailla muodollisen konsertin rituaaleja. Kuulijat saavat istua tuoleissa tai maata matoilla valintansa mukaan. Kumartelut, aplodit ja kukitukset puuttuvat. Kaiken polttopisteessä on itse musiikki ja mahdollisimman keskittynyt kuunteleminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Info asiakaspalvelu@basambooks.fi

Kuvat

Kuva: Aino Lappalainen
Kuva: Aino Lappalainen
Lataa
Kuva: Basam Books
Kuva: Basam Books
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen yleiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme