MessukeskusMessukeskus

Kirjamessuilla yli 17 000 vierailua ensimmäisen päivän aikana

Jaa

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma 22. – 25.10. keräsi ensimmäisenä päivänä torstaina yli 17 000 yksittäistä kävijää. Määrä koostuu ohjelmaa seuranneista ja yrityssivuilla vierailleista. Kirjamessut jatkuu sunnuntaihin asti ja on avoinna vielä kaksi viikkoa tapahtuman jälkeenkin verkossa.

Jani Toivola ja Noora Al-Ani. Kuva Risto Wuolle
Jani Toivola ja Noora Al-Ani. Kuva Risto Wuolle

”Ensimmäinen päivä osoitti, että Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma on tarpeellinen ja kiinnostaa kirjallisuuden ystäviä. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että järjestämme tapahtuman ja kirjamessut tuo vuoden 2020 kirjallisuusohjelman kotisohville”, kertoo tapahtumasta vastaava Tanja Pasila Messukeskuksesta. ”Moni esiintyjä on ihmetellyt massiivista lavatoteutusta ja kiitellyt hyvää tunnelmaa. Olemme itsekin tyytyväisiä lavoihin ja niitä hyödynnetään muissa tapahtumissa sekä asiakastilaisuuksissa myös jatkossa.”

Jo ensimmäisenä päivänä oli kirjamessuilla vilkasta. Tapahtuman avautuessa oli teknisiä ongelmia tapahtumaan kirjautumisessa. Asia ratkaistiin kuitenkin nopeasti siten, että ohjelmaa oli mahdollista seurata ilman kirjautumista suoraan verkkosivulta. Kirjautumissivun vika korjaantui päivän aikana. 

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman aikainen kävijämäärä kerrotaan maanantaina 26.10., mutta todellinen kävijämäärä selviää vasta 8.11.  jälkeen, sillä kokoaikalipulla ohjelmatallenteita voi seurata ja yrityksen sivut tarjouksineen ovat nähtävissä siihen asti. Torstain tallenteet ovat jo nähtävissä.

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa ohjelmaa vielä perjantaina ja lauantaina 23. – 24.10. klo 10-20 ja sunnuntaina 25.10. klo 10-18. Tapahtumassa on 200 ohjelmaa ja 400 esiintyjää kolmella lavalla. www.helsinginkirjamessut.fi/ohjelma

Suomen suurin kirjallisuustapahtuma, merkittävä kulttuurifoorumi

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma järjestetään 22. - 25.10.2020. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Suomen Kustannusyhdistyksen ja Kirjakauppaliiton kanssa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman ohjelmakumppaneita ovat Helsingin Sanomat, Kallion ilmaisutaidon lukio KirjaKallion kautta,  Nuoren Voiman Liitto, Suomen Kirjailijaliitto, Svenska Litteratur Sällskapet, Tieteellisten seurain valtuuskunta kumppaneineen ja Suomen Kirjailijaliitto.
www.helsinginkirjamessut.fi 

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman liput ovat myynnissä verkkokaupassa shop.messukeskus.com

Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on vuosittain järjestetty Viini & Ruoka -messut. Tänä vuonna Viini & Ruoka tarjoaa 12. – 31.10. verkkotapahtuman:  www.viiniruoka.fi

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
tapahtumasta vastaava Tanja Pasila, 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com
ohjelmajohtaja Ronja Salmi, puh.040 750 1019, ronja@ryovari.fi

www.helsinginkirjamessut.fi
#kirjamessut
@kirjamessutHKI

Kuvia median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Linkki ohjelmalehteen: https://issuu.com/messukeskus/docs/kirja20verkossa_messulehti_issuu

Kuvat

Jani Toivola ja Noora Al-Ani. Kuva Risto Wuolle
Jani Toivola ja Noora Al-Ani. Kuva Risto Wuolle
Lataa
Kuva: Risto Wuolle
Kuva: Risto Wuolle
Lataa
Jani Toivola ja Noora Al-Ani. Kuva Risto Wuolle
Jani Toivola ja Noora Al-Ani. Kuva Risto Wuolle
Lataa
Eero ja Sakari Huovinen sekä Baba Lybeck. Kuva Risto Wuolle
Eero ja Sakari Huovinen sekä Baba Lybeck. Kuva Risto Wuolle
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme