Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirjastojärjestelmä vaihtuu ja sulkee Vaasan kirjastot 22.5.–6.6.

Jaa
Vaasan kaupunginkirjaston käyttämä laaja aineistoja, lainoja ja asiakastietoja hoitava järjestelmä vaihtuu, minkä vuoksi pääkirjasto ja lähikirjastot ovat suljettuina 22.5.–6.6.2023. Tuona aikana ei voi käyttää verkkokirjastoa eikä kirjastoauto Rölli aja.

Toimipisteet ja verkkokirjasto suljetaan maanantaina 22.5. ja ne avataan viimeistään torstaina 8.6., jolloin kirjasto siirtyy myös kesäaikaan. Osa toimipisteistä avautuu jo edellisenä päivänä, sillä niissä testataan uuden järjestelmän toimimista.

Huomioi, että sulun aikana et voi:

• lainata kirjoja,
• uusia lainoja,
• tehdä varauksia,
• käydä kirjastossa tai omatoimikirjastossa (huom! Pääkirjaston Uutisalue, eli lehtilukusali on avoinna ma – pe klo 9-16)
• käyttää verkkokirjastoa.

Kirjastosta vinkataan, että lukemista kannattaa nyt hakea hyvissä ajoin ja samalla palauttaa tai uusia tämänhetkiset lainat. Lainat eivät kuitenkaan eräänny sulkuaikana ja palautusluukut ovat avoinna.

Myös verkkokirjasto vaihtuu – lainaushistoria talteen

Uuden järjestelmän myötä muuttuu myös nykyinen verkkokirjasto.

– Kirjaston kotisivulta löytyy ohjeet miten verkkokirjaston lainaushistorian ja suosikkilistat saa talteen, kertoo vs. palvelupäällikkö Minna Rinta-Valkama.

Varaukset, jotka on laitettu tauolle ennen sulkuaikaa, ovat tauolla myös sulun jälkeen. Tauot, jotka on asetettu alkamaan sulkuajan alkamisen jälkeen, katoavat järjestelmänvaihdoksen yhteydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Rinta-Valkama, vs. palvelupäällikkö, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 0401828541, minna.rinta-valkama@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme