Suomen kirjastopalvelu Oy

Kirjastopalvelu tarjoaa täsmäkoulutusta kirjastoille

Jaa
Suomen kirjastopalvelu Oy:n koulutuskanava KP Koulutus tarjoaa täsmäkoulutusta kirjastoammattilaisille. Vuoden maksuttomassa käytössä ollut koulutuskanava on saanut hyvän vastaanoton. Palvelun muuttuessa maksulliseksi, halutaan sitä kehittää entistä laadukkaammaksi.

KP Koulutus -kanavan sisällöt on suunniteltu palvelemaan sekä tiedonhakijoita että erityisesti kirjastoammattilaisia. Videoiden aiheet käsittelevät muun muassa teosten kuvailua, kuvailun uusia ja ajankohtaisia aiheita sekä viimeaikaisia muutoksia.

“Kirjastoilta saatu hyvä palaute ja selkeä lisätiedon tarve on kannustanut meitä kehittämään palvelua edelleen”, kertoo koulutuksen sisällöistä vastaava Outi Hintikka.

Jotta palvelu pysyy ajan hermolla, sitä kehitetään kirjastoja kuunnellen: uusia tarpeita kartoitetaan ja ideoita koulutusvideoiden aiheista pyydetään myös asiakkailta.

Kirjastopalvelu julkaisee koulutuskanavassa kahdeksan uutta koulutusvideota vuodessa. Kanavassa ovat nähtävillä myös kaikki aikaisemmin julkaistut videot.

Koulutuksen sisältöjä ei tehdä otsa rypyssä, vaan suunnittelijat haluavat tuoda ammattilaisten arkeen myös hauskuutta. KP Koulutus -kanavan maskottina seikkailee ilkikurinen kuvailukoira Bellfons, joka on saanut nimensä Kirjastopalvelun käyttämän kirjastojärjestelmän mukaan.

KP Koulutus
KP Koulutus
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot


Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@kirjastopalvelu.fi, puh. 040 755 3319


www.kirjastopalvelu.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen kirjastopalvelu Oy
Suomen kirjastopalvelu Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

https://www.kirjastopalvelu.fi

Suomen kirjastopalvelu Oy on Suomen monipuolisin kirjastomateriaalien, -palveluiden ja kalusteiden toimittaja. Yhtiö välittää myös peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten oppimateriaaleja kunnille. Kirjastopalvelun osana toimii kirjakustantamo Avain.

Suomen Kirjastoseura omistaa Kirjastopalvelusta 10 prosenttia. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen kirjastopalvelu Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme