Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirkkopuistikon ja Malmöntalon hammashoitolat muuttavat Vaasanpuistikolle

Jaa

Kirkkopuistikon ja Malmöntalon hammashoitolat muuttavat 1.-14.11.2021 osoitteeseen Vaasanpuistikko 20 B, 2. kerros. Muuton jälkeen Kirkkopuistikon ja Malmöntalon hammashoitolat jäävät historiaan ja ne yhdistyvät Vaasanpuistikon hammashoitolaan. Vanhoihin tiloihin ei jää hammashuollon toimintaa.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

Muut hammashoitolat jatkavat nykyisissä tiloissaan. Samoin ajanvaraukset tehdään tutusta numerosta 06 325 2202.

– Muuton etuna on se, että jatkossa oikomishoitoa antavat hammaslääkärit ovat Vaasanpuistikon hammashoitolan 2. kerroksessa. Toimiessamme saman katon alla, voimme hyödyntää hammashuollon resursseja nykyistä paremmin, vahvistaa Vaasan kaupungin johtava ylihammaslääkäri Katri Palo.

Potilaiden varatut ajat säilyvät, vaikka paikka muuttuu. Potilaille ilmoitetaan paikan muuttumisesta.

Varaa aikaa pysäköintiin

Vaasanpuistikon hammashoitolan yhteydessä ei ole asiakasparkkipaikkoja. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy muun muassa ToriParkissa, Teatteriparkissa ja Espen Aimo Parkissa sekä kadun varrella. Maksuttomia parkkipaikkoja on lähikaduilla jonkin matkan päästä hammashoitolasta.

– On tärkeää tulla ajoissa paikalle, jotta löytää autolle parkkipaikan ja ehtii hyvin vastaanotolle. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun vanhemmat tuovat lastaan oikomishoitoon ja vastaanotolla kerrotaan hoitoon liittyvistä asioista, kertoo Palo.

– Suosittelemme käyttämään myös julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan hammashoitolaan tullessa, kannustaa Palo.

Esteetön sisäänkäynti Vaasanpuistikon hammashoitolaan sijaitsee sisäpihan puolella.

Jokainen vaikuttaa oman suun ja hampaiden hyvinvointiin

Palo muistuttaa, että jokainen meistä vaikuttaa valinnoillaan oman suun ja hampaiden hyvinvointiin.

– On hyvä muistaa ne tärkeimmät perusasiat eli hampaat pestään kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla, janojuomaksi nautitaan vettä sekä vältetään napostelua. Näitä ohjeita noudattamalla pärjää pitkälle, Palo kertaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtava ylihammaslääkäri Katri Palo, katri.palo@vaasa.fi, puh. 06 325 2118
Ylihammaslääkäri Hanna Kangasmaa, hanna.kangasmaa@vaasa.fi, puh. 06 325 2236

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme