Atena

Kiroileva siili kommentoi tietokirjan sivuilla tunteita ja tunnetaitoja

Jaa

”PRKL! Saa tuntua!” Tunteita ymmärtämällä voi vapautua sisäisistä myllerryksistä ja elämää vaikeuttavista kierteistä.

Jenni Sofia & Milla Paloniemi: Miksi siili kiroilee? Tunnetaitokirja

Ilmestyy 18.2.2022

Me kaikki koemme elämässämme vaikeita ja epämukavia tunteita, jotka saavat reagoimaan haitallisillakin tavoilla. Olemme oppineet, että tunteita pitäisi vältellä, korjata, tukahduttaa tai muuttaa. Kukaan ei välttämättä ole kertonut, kuinka vaikeiden tunteiden kanssa tulisi toimia. Tunteita ei kuitenkaan tarvitse korjata – ne kannattaa kohdata.

Tunnetaidot ovat kirjaimellisesti taitoja, joita täytyy harjoitella. Kun osaamme toimia haastavien tunteiden kanssa, osaamme myös tunnistaa ja ilmaista tarpeitamme, jolloin koemme enemmän rauhaa ja tyytyväisyyttä.

Kun mentaalivalmentaja Jenni Sofia ja Kiroilevan siilin luoja Milla Paloniemi yhdistivät voimansa, syntyi tietokirja Miksi siili kiroilee? Tunnetaitokirja. Jenni Sofian tunnetaitotietämyksestä ammentava teksti ohjaa lempeästi vapautumaan turhasta sisäisestä rähinästä. Rinnalla kulkevat suurien tunteiden tulkin, Kiroilevan siilin huomiot, reaktiot ja kommentit.

– Ihmisen mieli ja sen salaisuudet ovat kiehtoneet minua lapsesta asti, ja innostus itseni kehittämiseen ja henkiseen kasvuun on tuonut minut nykyisen työni pariin, kertoo Jenni Sofia, joka tunnetaan myös mentalistina.  

– Minua kiinnostaa, mikä meihin vaikuttaa ja kuinka luomme todellisuuttamme. Mentalistina luon mieleenpainuvia illuusioita ja näytän kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Valmentajana taas annan työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää. Autan ihmisiä löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia – eli johtamaan itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää.

Jenni Sofia on Tampereella asuva mentalisti ja mentaalivalmentaja. 

Sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen siili on kiroillut jo vuodesta 2003 verkossa, lehtien sivuilla ja suosituissa albumeissa. Kiroileva siili palkittiin ensimmäisellä Sarjakuva-Finlandialla vuonna 2008. Paloniemi asuu Teiskossa ponifarmillaan.

Haastattelupyynnöt, lisätiedot ja arvostelukappaleet: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atena
Atena
PL 436 (Asemakatu 6)
40101 Jyväskylä

010 4214 200https://atena.fi

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme