Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kiskotyöt haittaavat liikennettä Aleksanterinkadulla Kluuvissa 11.7. sunnuntai-illasta alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat 11.7.–20.8.2021. Poikkeusjärjestelyt toteutetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Aleksanterinkatu on suljettu Mikonkadun risteyksessä. Tonteille ajo on sallittu Fabianinkadun ja Mannerheimintien suunnilta. Läpiajo on kielletty.

Joukkoliikenne: Raitiovaunu liikennöi päivisin normaalisti. Poikkeusliikenne vain yön viimeisille vaunuille 11.–14.7. klo 00.00 alkaen. Lisätietoja joukkoliikenteestä: https://www.hsl.fi/.

Polkupyörät: Aleksanterinkatu on suljettu Mikonkadun risteyksessä. Tonteille ajo sallittu Fabianinkadun ja Mannerheimintien suunnilta. Aleksanterinkadun ylittäminen Mikonkadun risteyksessä on mahdollista.

Jalankulkijat: Aleksanterinkadun ylittävää suojatietä kavennetaan ja Mikonkadun ylittävää suojatietä siirretään noin 20 m Yliopistonkadun suuntaan.

Työstä vastaa HKL Kunnossapito.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittaja:

HKL Kunnossapito
puh. 09 310 1071

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 1.7.20211.7.2021 19:32:35 EEST | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 1.7.2021 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 19.8.2021. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Kasin katutyöt muuttavat ratikoiden reittejä 12. heinäkuuta alkaen1.7.2021 12:38:19 EEST | Tiedote

Kasin katutöissä alkaa uusi vaihe Helsinginkadun alueen työmaalla maanantaina 12. heinäkuuta. Toukokuun puolivälissä alkaneiden kiskotöiden painopiste siirtyy Brahenkentän edustalle, Helsinginkadun ja Läntisen Brahenkadun risteykseen ja siitä edelleen Helsinginkatua länteen. Tähän saakka kiskotöitä on tehty Kaarlenkadun ja Helsinginkadun risteyksessä. Kiskotöiden vuoksi ratikoiden 1, 3 ja 8 poikkeusreitit muuttuvat. Korvaava bussi 8X aloittaa Oopperan ja Arabian välillä, ja linjat 2 ja 9 palaavat omille reiteilleen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme