Kangasala-talo Oy

Klassinen syksy vie matkalle Roomaan

Jaa

Viulisti Katri Nikkanen ja pianisti Maria Ala-Hannula avaavat Kangasala-talon klassisen syksyn italialaisen viulukirjallisuuden helmillä tiistaina 28.8. klo 19.

Katri Nikkasen viulu vie matkalle Roomaan.
Katri Nikkasen viulu vie matkalle Roomaan.

Kangasala-talon klassisen syksyn avaava konsertti on lähtölaukaus kohti Katri Nikkasen ja Maria Ala-Hannulan marraskuista Rooman konserttia. Matkalle mukaan lähtee italialaisen viulukirjallisuuden helmiä. 

Katri Nikkasen viulu on soinut Tampere Filharmonian konserteissa jo 30 vuotta ja siitä pisimmän ajan 3. konserttimestarin paikalla. Orkesterityön lisäksi hän on aktiivinen kamarimuusikko. Viime aikoina Nikkanen on päässyt syventymään italialaisen musiikin opiskeluun ja esittämiseen.

Pianisti Maria Ala-Hannula on opiskellut pitkään Italiassa ja toimii tällä hetkellä Lapin musiikkipiston opettajana. 

Konsertin mahdollistaa Pro Orchestran Martti Silvennoisen rahastosta myöntämä apuraha.

Matkalla Roomaan -konsertti avaa Kangasala-talon Syksyn klassiset -konserttisarjan, joka jatkuu Avanti! Kamariyhtyeen konsertilla lokakuun alussa. Avanti! soittaa Kangasala-salissa kaikkien aikojen klassikoita barokin, romantiikan, jazzin ja kansanmusiikin perinteistä. Avanti! -kvartetin kanssa esiintyvät Kari Kriikku, klarinetti ja Jouko Laivuori, piano.

Marraskuussa konserttisarjan päättää Suomalainen Barokkiorkesteri, joka tarjoilee Vivaldin pulppuavaa sävelkieltä solisteinaan Essi Luttinen, mezzosopraano, Jani Sunnaborg, fagotti ja Kreeta-Maria Kentala, viulu ja liidaus.

Matkalla Roomaan Kangasala-talossa tiistaina 28.8. klo 19. Liput Kangasala-talolta 12/10 €, Lippu.fi 13,50/11,50 € + toimitusmaksu. Syksyn klassiset -sarjalippu Kangasala-talolta 47/43/20 €, Lippu.fi 50,50/46,50/22,50 € + toimitusmaksu

Pdf-liitteessä konsertin ohjelma ja esiintyjien CV:t.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Katri Nikkasen viulu vie matkalle Roomaan.
Katri Nikkasen viulu vie matkalle Roomaan.
Lataa
Maria Ala-Hannula, kuva Renato Lievore
Maria Ala-Hannula, kuva Renato Lievore
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36201 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme