Marketing Clinic Oy

Knowit ja Marketing Clinic yhdistyvät

Jaa

Knowit Oyj ja Marketing Clinic Oy ovat solmineet kauppasopimuksen, jossa Knowit ostaa Marketing Clinic Oy:n ja sen liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kauppasopimus on allekirjoitettu 19. kesäkuuta 2022.

Knowit on Ruotsissa listattu yritys, joka keskittyy luomaan kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation avulla. Knowit koostuu neljästä liiketoiminnan alueesta, jotka ovat Solutions, Connectivity, Experience ja Insight. Konserni työllistää 3800 henkilöä ja se toimii kuudessa eri maassa.

Marketing Clinic on strategiaan, brändiin, digitaaliseen transformaatioon ja kaupallistamiseen keskittynyt konsultointitoimisto, joka on auttanut suomalaisia ja pohjoismaisia asiakkaitaan tunnistamaan ja toteuttamaan ainutlaatuisia kasvumahdollisuuksia. Yhdistyessään Knowit ja Marketing Clinic muodostavat vahvan, pohjoismaisen yrityksen, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan aina strategian luomisesta sen käytännön toteutukseen saakka.

”Meillä on ilo toivottaa uudet kollegamme Marketing Clinicistä meille Knowitiin. Yhdistämällä Marketing Clinicin vahvan markkina-aseman ja kaupallisten strategioiden asiantuntijuuden Knowitin laajaan osaamiseen digitaalisessa transformaatiossa, toiminnallisen tehokkuuden parantamisessa ja muutosjohtamisessa, meistä tulee entistä vahvempi kumppani sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Suomen markkinoilla tarjoamamme on täysin ainutlaatuinen kasvua tavoitteleville brändeille. Nyt voimme tukea asiakkaitamme koko matkan strategiasta sen käytännön toteutukseen saakka,” Head of Knowit Insight Carin Strindmark sanoo.

Pohjoismaisten yritysten liiketoiminnan kestävän kasvun mahdollistaminen erityisesti strategian ja brändin kirkastamisen, digitaalisen transformaation sekä kaupallisen toiminnan kehittämisen kautta on yhtiöiden yhteinen tavoite.

”Marketing Clinicin ja Knowitin yhdistäminen luo uusia mahdollisuuksia sekä asiakkaille että työntekijöille. Meillä on ollut vahva kasvumatka yrityksen perustamisesta 17 vuotta sitten. Keskusteluissa Knowitin kanssa on käynyt selväksi, että jaamme yhteisiä arvoja ja intohimon auttaa asiakkaitamme rakentamaan vahvoja, kestäviä brändejä ja kehittämään kaupallisia strategioita maailmassa, joka muuttuu nopeasti. Siksi tuntuu luonnolliselta askeleelta tulla osaksi laajempaa kokonaisuutta Knowitin kautta ja olen tästä mahdollisuudesta innoissani”, Marketing Clinicin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Catharina Stackelberg sanoo.

Marketing Clinic aloittaa tutustumaan uusiin kollegoihin heti ja yhteinen tekeminen tiivistyy syksyn aikana. Marketing Clinicin toimitusjohtaja Kati Nurminen odottaa yhdistymisen tuovan positiivisia näkökulmia kaikille osapuolille.

“Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan alati muuttuvassa maailmassa. Haluamme jatkossakin olla asiakkaidemme kasvun kumppani ja tukea toiminnan kehittämistä asiakaslähtöiseen ja vastuulliseen suuntaan – tunnistamaan uusia kasvun lähteitä sekä rakentamaan ja toteuttaman strategioita ja kaupallista toimintaa, joka palvelee niin yrityksen kuin loppuasiakkaan tarpeita ja on kestävällä pohjalla myös laajemmin. Kokemuksemme on, että asiakkaamme tarvitsevat yhä enemmän eri yksiköiden rajoja rikkovaa yhteistyötä sekä apua digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen eri liiketoiminnan saroilla. Marketing Clinic ja Knowit täydentävät toisiaan hyvin ja voimme yhdessä olla entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme. Odotamme innolla pääsevämme osaksi Knowitia, joka on jännittävällä kasvumatkalla,” toteaa Nurminen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Catharina Stackelberg
Hallituksen puheenjohtaja
+358 40 021 8224
catharina.stackelberg@marketingclinic.fi

Kati Nurminen
Group CEO
+358 40 540 3663
kati.nurminen@marketingclinic.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tietoa Marketing Clinic Oy:stä

Marketing Clicic Oy on vuonna 2004 perustettu konsulttiyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan ja toteuttamaan ainutlaatuisia kasvumahdollisuuksia yhdistämällä markkina- ja asiakasymmärryksen luovuuteen, dataan ja teknologiaan. Praktiikkamme kattavat laajasti kaikki markkinoinnin ja strategian osa-alueet. Marketing Clinic Oy toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja se työllistää n. 60 henkilöä. www.marketingclinic.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Marketing Clinic Oy

Salla Vainiosta pohjoismaisiin brändeihin keskittyvän Marketing Clinicin toimitusjohtaja3.9.2019 14:06:44 EEST | Tiedote

Marketing Clinic on perustamisestaan asti nopeuttanut pohjoismaisten asiakkaiden reittiä strategiasta markkinalle kytkemällä strategisen suunnittelun reaaliaikaiseen markkinoinnin toteutuskykyyn saman katon alla. Vauhdittaakseen tavoitettaan pohjoismaisten brändien koko potentiaalin vapauttamisesta globaalilla kilpailukentällä, Marketing Clinic on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Salla Vainion.

Marketing Clinic ostaa Koplan – Suomen johtava asiakasymmärrystoimisto vahvistamaan kasvua19.6.2017 12:35:09 EEST | Tiedote

Marketing Clinic jatkaa vahvaa kasvuaan ostamalla suomalaisen strategisen asiakasymmärrystoimisto Koplan. Koplan ydinosaaminen on uudenlaisessa asiakasymmärryksessä, jonka pohjana on vahva ihmislähtöisyys ja yhteistyö asiakkaiden kanssa. Yhtiön palveluihin kuuluvat tutkimus, konsultointi sekä konseptointi ja palvelumuotoilu. Yritysoston myötä Marketing Clinic terävöittää entisestään osaamistaan ja työkalujaan kasvustrategioiden luomisessa, brändi- ja asiakaskokemuksen kehittämisessä sekä liiketoimintakonseptien luomisessa ja kaupallistamisessa.

Marketing Clinic ostaa ruotsalaisen Movement Consultingin tarjotakseen maailmanluokan kehittämispalveluja vähittäiskaupalle20.2.2017 09:30:57 EET | Tiedote

Marketing Clinic Partners siirtyy seuraavaan kasvuvaiheeseensa pohjoismaissa ruotsalaisen Movement Consultingin yritysoston myötä. Movement Consulting on arvostettu liikkeenjohdon konsulttitoimisto, joka keskittyy erityisesti kulutustavara- ja vähittäiskauppa-aloille. Yritysosto laajentaa edelleen Marketing Clinicin palvelutarjoamaa erityisesti vähittäiskaupan, ostajatiedon hyödyntämisen ja valikoimanhallinnan saralla.