Osuuskauppa Hämeenmaa

Kohde näkyvissä – nähdään Kohteessa!

Jaa

Bar Kohde on Lahden ydinkeskustan uusi tulokas. Tämä cityolohuone on kaikkea muuta kuin tylsä: eloisan, rennon ja flirtin baarin drinkkilistalta ei tarjoilla koskaan huonoja päiviä.

Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä.
Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä.

Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä. Uusi tulokas avataan perjantaina 26.11. entisen Butcher & Bankerin tilaan, joka on ollut tyhjillään vajaan vuoden.

– Kohde on rento ja popahtava kohtaamispaikka, jonka viimeistelee pirskahteleva huumori. Hauskuus voi olla keskustelua, tuotteista nauttimista, musiikin fiilistelyä, biletystä tai arkisin jopa rauhoittumista katsomaan Lanun aukion ihmisvilinää, luonnehtii Osuuskauppa Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtaja Minna Kainulainen.

Bar Kohde on paitsi rento, myös mielenkiintoinen, hullutteleva ja iloinen juomaravintola, joka tuo trendikkään tuulahduksen keskustan yöelämän tarjontaan. Aikaansa seuraavassa ravintolassa panostetaan raikkaan kokemuksen baaritunnelmaan, ja Kohde tuokin erityistä nostetta kaupungin iltameininkiin.

Hämeenmaan pub– ja a’ la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Jorma Tykän mukaan Kohteessa valloitetaan asiakkaat huumorimielellä ja pienellä pilkkeellä silmäkulmassa.

– Meidän henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka eivät pönötä. Asiakkaat pääsevät nauttimaan taatusti ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seurallinen ja humoristinen äänensävymme välittyy tavastamme olla asiakkaidemme kanssa, saamme asiakkaamme jopa hulluttelemaan. Aivan kuin vieraat tulisi kotiimme. Kotoisuudesta kertoo myös se, että henkilökuntamme käyttää omia vaatteitaan – näin persoona saa näkyä entistä enemmän.

Kuulutko sinä Kohderyhmään?

Minna Kainulainen kertoo, että Kohteessa tavataan niin tutut kuin uudetkin tuttavuudet.

– Tämän tulisi olla se paikka, minne tullaan näyttäytymään kaupungilla – niin treffaamaan kuin juhlimaankin. Bar Kohde on juomaravintola keskellä kaikkea, jossa seurustelu nousee hyvän fiiliksen nostajaksi ja aika menee huomaamatta. Kohteeseen voi pistäytyä pikaisesti tai villiintyä pidemmäksi aikaa.

Paikkaa voisi kuvata ilmeeltään kekseliääksi ja humoristiseksi.

– Sisustus kertoo kekseliäisyydestä ja siinä haluamme seurata aikaamme, kuten tuotteissa ja musiikissakin. Rento ja illalla jo bileisiinkin sopiva popmusiikki saa iloisen porinan nousemaan korkeammaksi ja tanssijalkakin alkaa jo naputtamaan veikeässä ympäristössä, kuvailee Tykkä.

Juomaravintolan uuden ilmeen takana on Jaana Ekman, jonka kädenjälki näkyi aiemmin Butcher & Bankerissa.

– Kohde on täynnä iloisia ja hauskoja yksityiskohtia. Värikkäät tapetit ja viherkasvivalaisimet täydentävät viihtyisää ja pehmeää kokonaisuutta. Paikka on kaupunkilaisten uusi, värikäs cityolohuone, jossa nautitaan musiikista ja hyvistä juomista, kertoo Ekman.

Bar Kohde täydentää Aleksanterinkadun tarjontaa yöelämässä ja tuo tutun tilan jälleen kaikkien käyttöön.

– Meillä vietetään niin etkot kuin jatkot, sillä aukiolomme ovat pitkät. Meidän slogan onkin ”koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa”, Tykkä lopettaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, majoitus- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtaja Minna Kainulainen, 050 436 3773
Osuuskauppa Hämeenmaa, pub– ja a’ la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Jorma Tykkä, 050 520 7971

Kuvat

Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä.
Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 168 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3260 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 168 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

SOK:n hallintoneuvosto 2022 valittu: Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Hämeenmaan hallintoneuvoston puheenjohtaja Jarkko Rautaoja4.5.2022 15:57:49 EEST | Tiedote

SOK:n hallintoneuvosto valittiin 28.4.2022 pidetyssä osuuskunnan kokouksessa. Hallintoneuvoston pitkäaikaisen puheenjohtajan Matti Pikkaraisen seuraajaksi valittiin asianajaja, varatuomari Timo Santavuo. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi SOK:n hallintoneuvostoon valittiin toimitusjohtaja Jarkko Rautaoja ja toiseksi varapuheenjohtajaksi toimitusjohtaja Tapio Finér.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme