Alko Oy

Kokemäen Alko muuttaa

Jaa
Kokemäen Alkon myymälä muuttaa uuteen liiketilaan ja saa uuden ilmeen. Myymälä sijaitsee jatkossa samassa kiinteistössä K-Supermarket Teljänportin kanssa. Nykyinen myymälä on avoinna 21. maaliskuuta saakka ja myymälä avautuu uudessa tilassa 23. maaliskuuta.

Kokemäen Alko muuttaa Kokemäen K-Supermarketin kiinteistöön. Nykyinen myymälä palvelee tiistaihin 21. maaliskuuta klo 18 saakka ja myymälä avataan uudessa liiketilassa torstaina 23. maaliskuuta klo 9. Liikkeen ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat Alkot muun muassa Harjavallassa, Eurassa ja Huittisissa. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät Alkon verkkosivuilta.

”Myymälämme muuttaa lyhyen matkan, mutta varsinainen muutos tapahtuu myymälätilan ilmeessä. Asiakkaamme pääsevät asioimaan Alkon uuden konseptin myymälässä, jossa asiointi on entistä sujuvampaa. Myymälätila pienenee hieman, mutta valikoima pidetään edelleen sellaisena, joka palvelee parhaiten Kokemäen myymälän asiakkaitamme”, kertoo palvelujohtaja Juha Laanti.

Kokemäen myymälässä kuunnellaan tarkasti asiakastoiveita

”Kokemäen myymälän henkilökunta on rakentanut monipuolisen ja paikallisille sopivan valikoiman. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaiden tuotetoiveita ja muokkaamme valikoimaamme jatkuvasti vastaamaan paikallisiin toiveisiin. Tuotetoiveita voi esittää suoraan myymälässä tai osoitteessa alkotoive.fi”, sanoo palvelupäällikkö Saara Pirhonen.

Uudessa selkeässä ja raikkaassa myymälässä on noin 500 tuotteen valikoima, joista viinejä on noin 270, panimotuotteita 60, väkeviä 160 ja alkoholittomia juomia 20.              

Alkon trendikatsaus 2023 kertoo maailman muuttumisesta

Alkon katsaus trendeihin luo näkymää juoma-alan ajankohtaisiin ilmiöihin ja trendeihin. Vuonna 2023 juomavalinoissa näkyy kukkaroystävällinen kuluttaminen, ilmastovaikutusten huomioiminen juomien pakkauksissa sekä paikallisuuden ja pienuuden arvostus.

Maailmantilanteen muuttuminen ja ilmastonmuutos näkyvät kuluttajien juomavalinnoissa. Trendikkäimmät juomat ovat paikallisesti tuotettuja, maustettuja tai spritzejä. Samppanja saa rinnalleen muita laadukkaita kuohuviinejä.

”Kyllä juomapakkausten keveys ja kierrätettävyys, samoin paikallisuus kiinnostavat asiakkaitamme myös Kokemäellä”, Saara Pirhonen kertoo. 

Myös Alkon Vihreä valinta -merkki on vakiinnuttanut paikkansa Alkon asiakkaiden sydämissä. 

”Suomalaiset ovat kulutustottumuksissaan varsin valveutuneita. Tuotteidemme Vihreä valinta -merkintä kertoo tuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen. Viime vuonna myydyistä litroista jo noin 52 prosenttia oli vihreitä litroja, ja samoissa lukemissa mennään myös Satakunnan alueella. Ympäristön kuormitusta voidaan vähentää esimerkiksi aiempaa kevyemmillä pakkauksilla”, Juha Laanti sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Juha Laanti, 040 570 2498, juha.laanti@alko.fi   
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Alkon tilinpäätös tammi-joulukuu 2022: Alkon palvelu vastuullista ja asiakkaiden arvostamaa 11.4.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

Asiakkaat arvostivat Alkon palvelun kaupan alan parhaaksi. Alkon myynnissä näkyi koronarajoituksista luopuminen, ja myydyt litrat palautuivat koronaa edeltävän vuoden 2019 tasolle. Alkon liikevaihto laski 8 prosenttia ja myyntivolyymi 10 prosenttia. Vastuullisuuden painopisteitä olivat alkoholihaittojen vähentäminen, yksinäisyyden ennaltaehkäiseminen ja toiminnan ilmastovaikutusten pienentäminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme