Kokkola Industrial Park – KIP

Kokkola Industrial Parkin alueella tehdään tiivistä turvallisuusyhteistyötä - KIP Turvavyöpäivä 26.–27.4.2018

Jaa

Kokkolan suurteollisuusalueella järjestetään jälleen kerran kaksipäiväinen työturvallisuusasioihin keskittyvä KIP Turvavyöpäivä. Torstaina 26. huhtikuuta tapahtuma järjestettiin KIP pohjoisen alueella ja perjantaina 27.4. on vuorossa KIP eteläinen. Tapahtuma on suunnattu suurteollisuusalueen työntekijöille. Kansainvälistä “World Day for Safety and Health at Work” -päivää vietetään maailmanlaajuisesti lauantaina 28.4.2018.

KIP Turvavyöpäivä -tapahtuman järjestelyistä vastaa Kokkola Industrial Parkin KIP Turvallisuustyöryhmä. Työryhmän tavoitteena on alueturvallisuuden jatkuva kehittäminen. Työryhmä suunnittelee ja toteuttaa alueen yrityksiä yhteisesti koskevia viranomaisten asettamia vaatimuksia sekä synergiahyötyjä tuottavia kehittämishankkeita. Yhteistyön kehittymisen myötä Kokkolan suurteollisuusalueen turvallisuuskäytänteet ja -vaatimukset ovat selkeästi yhtenäistyneet. Yhteiset säännöt helpottavat myös valvontaa.

Turvallisuuden kehittämisen hyväksi tehtävä työ on enimmäkseen aika vakavaa: isoista, tärkeistä ja lakisääteisistä asioista sopimista. KIP Turvavyöpäivä on hieman kevyempi tapa tuoda KIP:n alueen turvallisuusyhteistyötä ja jokapäiväistä turvallisuutta lähemmäksi alueella työskenteleviä. Päivien antia ovat mm. telineturvallisuus, putoamissuojaus, työssäjaksaminen, työhyvinvointi sekä työvaatetus ja suojaus. Osallistujilla on mahdollisuus myös kokeilla trukilla ajamista, testata kännilaseja sekä päästä kehonkoostumismittaukseen. KIP Turvavyöpäivä kiinnostaa alueella työskenteleviä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkola Industrial Park – KIP
Kokkola Industrial Park – KIP
PL 32
67101 KOKKOLA

010 505 9526http://www.kip.fi

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsee 15 teollista toimijaa sekä 50 palveluyritystä. Suurteollisuusalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Kokkolan Satama, josta on ensiluokkaiset yhteydet maailmalle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkola Industrial Park – KIP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme