Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki palkitsi vuoden yhteiskuntavastuullisena yrityksenä Oy Raisoft Ltd:n

Jaa

Vuosittain jaettavat Yrittäjäpalkinnot jaettiin perjantaina 19.11.2021 alueen Yrittäjä Gaalassa. Kokkolan kaupunki on palkinnut tilaisuudessa yhteiskuntavastuullisena yrityksenä Oy Raisoft Ltd:n.

-       Yritys on panostanut pitkäjänteiseen kasvuun ja kehittämiseen Kokkolassa ja Raisoftin yrityskuva on hyvin positiivinen. Raisoftin aidosti toimiva monikulttuurinen työympäristö toimii hyvänä esimerkkinä ajankohtaisessa keskustelussa kasvavasta työvoiman tarpeesta, kertoo Kokkolan kaupungin kehitysjohtaja Jonne Sandberg valinnan taustoista.

Kaupunki palkitsee vuosittain yhteiskuntavastuullisen yrityksen Kokkolassa. Palkinto myönnetään yritykselle, jonka toiminta on vastuullista ja edistää kotipaikkakunnan kehittymistä yhteistyössä kaupungin kanssa. Ensimmäinen palkinto jaettiin Kokkola 400 juhlavuoden kunniaksi.

Raisoftin toimitusjohtaja Robert Åström on palkinnosta otettu ja tunnustaa ylpeänä tunnistavansa palkinnon perusteluista Raisoftin.

-       Nämä ovat asioita, joihin olemme todella panostaneet. Pitkäjänteistä ja kansainvälistä kehitystyötä on tehty yli 20 vuotta. Viime vuosina kasvuvauhtimme on kiihtynyt. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sosiaalisuuteen ja avoimuuteen kaikkia työntekijöitämme kohtaan riippumatta siitä, millainen heidän polkunsa Raisoftille on ollut. Niiden moninaisuus on meille suuri rikkaus. On myös ilo ja erittäin lämmittävää kuulla, että meistä puhutaan hyvää selän takana.

Lisätietoja:

Jonne Sandberg
kehitysjohtaja
Kokkolan kaupunki
jonne.sandberg@kokkola.fi
044 780 9093

Robert Åström
toimitusjohtaja
Oy Raisoft Ltd
robert.astrom@raisoft.com
044 588 0375

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme