Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki toivottaa tervetulleeksi yli 200 kesätyöntekijää

Jaa

Kokkolan kaupungin kesätöihin haki runsaat 400 nuorta, joista tänä vuonna valittiin hieman yli 200. Nuorten keskuudessa selvästi suosituin hakukohde oli kirjasto. Lisäksi kesätyöt kulttuuripalveluissa, museoissa sekä puistojen ja liikuntapaikkojen parissa herättivät kiinnostusta. Kesätyöhakemuksessa nuoria pyydettiin valitsemaan neljä kiinnostavinta työpaikkaa.

”Meille on tärkeää, että nuoret pääsevät tutustumaan työelämään ja erilaisiin työtehtäviin. Kesätöihin valitaan ensisijaisesti nuoria, joille emme ole aikaisemmin tarjonneet työtä” kertoo henkilöstöjohtaja Kirsi Rytkönen.

Kesätyöntekijöiden työtehtävät ovat avustavia töitä, joissa nuoret pääsevät oppimaan työelämätaitoja ja tienaamaan ensimmäistä kertaa.

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme