Kokkolan kaupunki

Kokkolan Snellman-sali valmistautuu tulevaan peruskorjaukseen

Jaa

Snellman-salissa valmistaudutaan tulevaan peruskorjaukseen; tapahtumatoiminnan hallinto siirtyy vuoden vaihteessa Kokkolan kaupungin kulttuuripalveluille.

Kokkolan Vingenkadulla sijaitseva Snellman-sali palvelee konsertti- ja tapahtumakäytössä normaalisti vuoden 2022 ajan. Kaupungin ja kiinteistöyhtiön tavoitteena on, että salin ja sen aputilojen peruskorjaustyö saadaan aloittaa vuoden 2023 alusta. Kokkolan kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 13.12.2021 kaupungin tuesta peruskorjaushankkeelle.

Snellman-sali on valmistunut 1980-luvun alussa, ja salin oheistilat mm. yleisön aula-, wc-tilat, keittiö sekä esiintyjien taukotilat ovat alkuperäistä tasoa ja vaativat peruskorjausta. Kaupungin ja kiinteistöyhtiön tavoitteena on, että syksyllä 2024 valmistuessaan Musiikkikeskus Snellman tarjoaa kahdella salillaan nykyvaatimusten mukaiset puitteet konserteille ja muille tapahtumille sekä kokousjärjestäjille.

Vastuu Snellman-salin tapahtumatoiminnan hallinnosta siirtyy vuoden 2022 alusta Kokkolan Matkailu Oy:ltä kaupungin kulttuuripalveluille. Salin markkinoinnista, varauksista ja laskutuksista vastaa kulttuuripalvelujen henkilöstö ja salin käyttöpäällikön palkkauksesta vastaavat puoliksi kulttuuripalvelut ja Kokkolan orkesteriyhdistys.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja peruskorjaushankkeen etenemisestä:
kiinteistöyhtiön edustaja, toimitusjohtaja Heikki Laitinen, p. 0400 560 690.

Lisätietoja Snellman-salin toiminnasta:
kulttuuritoimenjohtaja Sampo Purontaus, p. 044 780 9264 ja
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin intendentti Marjukka Puutio, p. 0400 630 166

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Sysselsättningsstödet till föreningar ett sätt att hjälpa arbetslösa arbetssökande att få arbete25.1.2022 12:29:36 EET | Tiedote

Karlebyföreningar och föreningar som regelbundet verkar i Karleby kan ansöka om sysselsättningsstöd från Karleby stad. Understödet beviljas efter prövning inom ramen för anslaget för sysselsättningstjänster. På sitt möte den 24 januari 2022 beslutade stadsstyrelsen om grunderna för beviljande av behovsprövat understöd för sysselsättningstjänster både beträffande föreningar och arbetslösa arbetssökande som kan omfattas av understödet.

Yhdistyksien työllisyysavustuksella edistetään työttömien työnhakijoiden työllistymistä25.1.2022 12:25:55 EET | Tiedote

Kokkolalaisilla ja Kokkolassa säännöllisesti toimivilla yhdistyksillä on mahdollista hakea työllisyysavustusta Kokkolan kaupungilta. Avustusta myönnetään harkinnanvaraisesti työllisyyspalveluiden määrärahan puitteissa. Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 24.1.2022 työllisyyspalveluiden harkinnanvaraisen avustuksen myöntämisperusteista niin yhdistysten kuin avustuksen piiriin soveltuvien työttömien työnhakijoiden osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme