Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry

Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys korostaa toiminnassaan suurteollisuusalueen vahvuuksia

Jaa

Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys korostaa vuoden 2020 toiminnassaan teollisuusalueen vahvuuksia. Suurteollisuusalueen vahvuuksiksi nousevat muun muassa seuraavat tekijät: alueelle on muodostunut monipuolinen kemianteollisuuden osaamiskeskittymä, alueen toimijoita palvelee korkeatasoinen teollinen infrastruktuuri sekä hyödyke- ja palvelutarjonta, ja alueella on harjoitettu tehokasta kiertotaloutta jo yli 50 vuotta.

Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona 18.3. etäkokouksena vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi. Kokouksessa käytiin läpi vuosikokouksen sääntömääräiset asiat, muun muassa hallituksen nimeäminen. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Boliden Kokkolan henkilöstöjohtaja Tarja Halonen sekä Rauanheimon uusi aluejohtaja Kim Ventin. Kolme vuotta yhdistyksen puheenjohtajana toiminut Kai Nykänen luovutti pestin Freeport Cobaltin hallintojohtaja Thomas Slottelle.

Yhdistyksen hallituksen uusi kokoonpano:
- Thomas Slotte (pj), Freeport Cobalt Oy
- Mikko Rintamäki, Kokkolan Energia Oy
- Petri Lempiälä, Neste Oyj
- Jacek Makowiecki, CABB Oy
- Jonne Sandberg, Kokkolan kaupunki
- Olli-Matti Airiola, KIP Service Oy
- Tarja Halonen, Boliden Kokkola Oy
- Kim Ventin, Oy M. Rauanheimo Ab
- Johanna Hylkilä, Kokkola Industrial Park (sihteeri)

Tuotannollisen toiminnan aloittamisesta Kokkolan suurteollisuusalueella tulee tänä vuonna kuluneeksi 75 vuotta. Tuotannollisen toiminnan juhlavuosi näkyy myös Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistyksen toiminnassa. Juhlavuoden pääteemana on kiertotalous ja materiaalitehokkuus, joita tuodaan esille käytännön esimerkein KIP:n alueelta. Juhlavuosi näkyy myös kokkolalaisten arjessa, ovathan suurteollisuusalueen yritykset merkittävä työllistäjä kaupungissa ja ympäröivässä maakunnassa. KIP on mahdollistamassa pääyhteistyökumppanuudella One big band – ROCKKOLA 400 -tapahtuman toteutuksen kesäkuussa. Kyseessä on yksi Kokkolan kaupungin 400-vuotisjuhlavuoden tapahtumista, ja siinä 400 muusikkoa esiintyy yleisölle ilmaisessa ulkoilmakonsertissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry
PL 32
67101 KOKKOLA

010 505 9526http://www.kip.fi

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsee 17 teollisuuslaitosta sekä noin 60 palveluyritystä. KIP on tulevaisuudessa alansa vastuullinen ja kehittyvä suunnannäyttäjä maailmassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry

KIP Ympäristöpalkinnon 2020 sai Michael ”Mikki” Hagström8.9.2020 10:10:12 EESTTiedote

Vuosi 2020 on KIP:lle erityinen, sillä Kokkolan suurteollisuusalue juhlii 75-juhlavuottaan. Koronatilanne on valitettavasti sekoittanut KIP:n juhlasuunnitelmia, mutta perinteisestä KIP Ympäristöpäivästä haluttiin kuitenkin pitää kiinni. Tapahtuma järjestettiin viime viikon perjantaina 4.9.20 ja se päädyttiin toteuttamaan nyt ensimmäistä kertaa webinaarina. KIP Ympäristöpäivä järjestettiin jo 17. kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme