Messukeskus

Koko perhe pomppii, pelaa, leikkii ja liikkuu joulun välipäivinä

Jaa

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa vuoden vaihteessa ovensa Messukeskuksessa Helsingissä. Satoipa räntää tai rakeita, on sisähuvipuisto varma paikka sulatella joulukinkkua ja nauttia liikunnan riemusta. Keppariradalla voi kokeilla hurjaa menoa joko omalla keppihevosella tai lainahevosella.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna kahden viikon ajan 26.12.2017 – 7.1.2018 Messukeskuksen halleissa Pasilassa. Sisähuvipuisto on jaettu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlueeseen, PeliAlueeseen, PomppulinnaTaivaaseen sekä perheen pienimmille varattuun TaaperoAlueeseen.

Kuplapallosta sumopainiin, seikkailuradalta sählyyn

SporttiAlueella testaat benjijuoksua, sumopainia, sählyä, korista ja tarkkuuspalloa. Tai hyppäät kuplapalloon ja kiipeilet kikkatikkaissa. Sisäisen karjapaimenen voit kaivaa esiin rodeohärän selässä.

PeliAlueella pelaavat niin aikuiset kuin lapset. Mukana on lasten suosikkeja ja tuttuja peliklassikoita. Useista peleistä löytyy sekä lasten että aikuisten versiot. Alueella muun muassa: nopeatempoinen reaktiopeli Neuron Race, Ilmakiekko, tv:stä tuttu nopeustesti, JättiDarts, koko perheen taikapallopeli ja perinteinen pöytäfutis.

Vuosi sitten Messukeskuksen ensi kertaa valloittanut PomppulinnaTaivas on niin lasten kuin aikuistenkin unelmien täyttymys. Tapahtumassa on kymmenittäin pomppulinnoja, hurjia liukumäkiä, lapsille tuttuja satuhahmoja sekä urheilullisempaan menoon sopivia seikkailuratoja. Kokeiltavana on puhallettavia linnoja, seikkailuratoja, eläinpomppuja, liukumäkiä, merimaailma, viidakkoaiheisia linnoja ja autorata. Osassa pomppulinnoja pomppimista säestää musiikki, osassa mukana on myös valoefektejä.

TaaperoAlueella perheen pienimmät eivät jää isompien jalkoihin. Alueella on hyvä valikoima juuri oikean kokoisia pomppulinnoja sekä runsaasti muuta pienille kävijöille sopivaa viihdykettä. Alle 2-vuotiaille tapahtuma on maksuton!

Messukeskuksen kumppaneita tapahtuman toteuttamisessa ovat viihdelaitteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut Coinline Oy ja Suomen Suurimman Sisähuvipuiston myyntialueesta vastaava Tapahtumavisio.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2017 – 7.1.2018 päivittäin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Liput: 2-17-vuotiaat: 15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias). Yli 17-vuotiaat: 7 euroa. Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta). Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Maksuton pysäköinti.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, p. 050 5847 262, tuula.sipila@messukeskus.com, www.sisahuvipuisto.fi
#sisähuvipuisto #messukeskus

Avainsanat

Kuvat

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin kirjamessuilla lapset osallistuvat ohjelmaan25.9.2018 12:20Tiedote

Helsingin Kirjamessut on yhdessä muiden lastenkulttuuritoimijoiden kanssa kehittänyt lasten aluetta voimakkaasti. Lapset ja koululaiset pääsevät nyt uppoutumaan tänä vuonna ilmestyneiden kirjojen ihanaan maailmaan ja kokemaan elämyksiä aivan uudella tavalla. Alueella tapahtuu koko ajan ja lapset voivat osallistua kaikkeen ohjelmaan. Kirjamessut kutsui myös YLE:n Pikku Kakkosen mukaan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25.–28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Auto 2018 -tapahtumassa koeajossa lähes 200 uutta autoa20.9.2018 19:47Tiedote

Nyt jo toista kertaa Auto-tapahtuma tuo uudet autot Messukeskukseen Helsinkiin. Tapahtuma on myynti- ja koeajotapahtuma, jossa koeajojen lisäksi voi tutustua uutuuksiin osastoilla. Tänä vuonna koeajossa on lähes 200 uutta autoa. Koeajossa olevien sähköautojen lukumäärä on triplaantunut kahdessa vuodessa ja nyt pääsee koeajamaan lähes 30 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Auto 2018 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 9. – 11.11.2018 Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme