Messukeskus

Koko perhe pomppii, pelaa, leikkii ja liikkuu joulun välipäivinä

Jaa

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa vuoden vaihteessa ovensa Messukeskuksessa Helsingissä. Satoipa räntää tai rakeita, on sisähuvipuisto varma paikka sulatella joulukinkkua ja nauttia liikunnan riemusta. Keppariradalla voi kokeilla hurjaa menoa joko omalla keppihevosella tai lainahevosella.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna kahden viikon ajan 26.12.2017 – 7.1.2018 Messukeskuksen halleissa Pasilassa. Sisähuvipuisto on jaettu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlueeseen, PeliAlueeseen, PomppulinnaTaivaaseen sekä perheen pienimmille varattuun TaaperoAlueeseen.

Kuplapallosta sumopainiin, seikkailuradalta sählyyn

SporttiAlueella testaat benjijuoksua, sumopainia, sählyä, korista ja tarkkuuspalloa. Tai hyppäät kuplapalloon ja kiipeilet kikkatikkaissa. Sisäisen karjapaimenen voit kaivaa esiin rodeohärän selässä.

PeliAlueella pelaavat niin aikuiset kuin lapset. Mukana on lasten suosikkeja ja tuttuja peliklassikoita. Useista peleistä löytyy sekä lasten että aikuisten versiot. Alueella muun muassa: nopeatempoinen reaktiopeli Neuron Race, Ilmakiekko, tv:stä tuttu nopeustesti, JättiDarts, koko perheen taikapallopeli ja perinteinen pöytäfutis.

Vuosi sitten Messukeskuksen ensi kertaa valloittanut PomppulinnaTaivas on niin lasten kuin aikuistenkin unelmien täyttymys. Tapahtumassa on kymmenittäin pomppulinnoja, hurjia liukumäkiä, lapsille tuttuja satuhahmoja sekä urheilullisempaan menoon sopivia seikkailuratoja. Kokeiltavana on puhallettavia linnoja, seikkailuratoja, eläinpomppuja, liukumäkiä, merimaailma, viidakkoaiheisia linnoja ja autorata. Osassa pomppulinnoja pomppimista säestää musiikki, osassa mukana on myös valoefektejä.

TaaperoAlueella perheen pienimmät eivät jää isompien jalkoihin. Alueella on hyvä valikoima juuri oikean kokoisia pomppulinnoja sekä runsaasti muuta pienille kävijöille sopivaa viihdykettä. Alle 2-vuotiaille tapahtuma on maksuton!

Messukeskuksen kumppaneita tapahtuman toteuttamisessa ovat viihdelaitteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut Coinline Oy ja Suomen Suurimman Sisähuvipuiston myyntialueesta vastaava Tapahtumavisio.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2017 – 7.1.2018 päivittäin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Liput: 2-17-vuotiaat: 15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias). Yli 17-vuotiaat: 7 euroa. Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta). Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Maksuton pysäköinti.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, p. 050 5847 262, tuula.sipila@messukeskus.com, www.sisahuvipuisto.fi
#sisähuvipuisto #messukeskus

Avainsanat

Kuvat

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme