Messukeskus

Koko perhe pomppii, pelaa, leikkii ja liikkuu joulun välipäivinä

Jaa

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa vuoden vaihteessa ovensa Messukeskuksessa Helsingissä. Satoipa räntää tai rakeita, on sisähuvipuisto varma paikka sulatella joulukinkkua ja nauttia liikunnan riemusta. Keppariradalla voi kokeilla hurjaa menoa joko omalla keppihevosella tai lainahevosella.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna kahden viikon ajan 26.12.2017 – 7.1.2018 Messukeskuksen halleissa Pasilassa. Sisähuvipuisto on jaettu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlueeseen, PeliAlueeseen, PomppulinnaTaivaaseen sekä perheen pienimmille varattuun TaaperoAlueeseen.

Kuplapallosta sumopainiin, seikkailuradalta sählyyn

SporttiAlueella testaat benjijuoksua, sumopainia, sählyä, korista ja tarkkuuspalloa. Tai hyppäät kuplapalloon ja kiipeilet kikkatikkaissa. Sisäisen karjapaimenen voit kaivaa esiin rodeohärän selässä.

PeliAlueella pelaavat niin aikuiset kuin lapset. Mukana on lasten suosikkeja ja tuttuja peliklassikoita. Useista peleistä löytyy sekä lasten että aikuisten versiot. Alueella muun muassa: nopeatempoinen reaktiopeli Neuron Race, Ilmakiekko, tv:stä tuttu nopeustesti, JättiDarts, koko perheen taikapallopeli ja perinteinen pöytäfutis.

Vuosi sitten Messukeskuksen ensi kertaa valloittanut PomppulinnaTaivas on niin lasten kuin aikuistenkin unelmien täyttymys. Tapahtumassa on kymmenittäin pomppulinnoja, hurjia liukumäkiä, lapsille tuttuja satuhahmoja sekä urheilullisempaan menoon sopivia seikkailuratoja. Kokeiltavana on puhallettavia linnoja, seikkailuratoja, eläinpomppuja, liukumäkiä, merimaailma, viidakkoaiheisia linnoja ja autorata. Osassa pomppulinnoja pomppimista säestää musiikki, osassa mukana on myös valoefektejä.

TaaperoAlueella perheen pienimmät eivät jää isompien jalkoihin. Alueella on hyvä valikoima juuri oikean kokoisia pomppulinnoja sekä runsaasti muuta pienille kävijöille sopivaa viihdykettä. Alle 2-vuotiaille tapahtuma on maksuton!

Messukeskuksen kumppaneita tapahtuman toteuttamisessa ovat viihdelaitteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut Coinline Oy ja Suomen Suurimman Sisähuvipuiston myyntialueesta vastaava Tapahtumavisio.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2017 – 7.1.2018 päivittäin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Liput: 2-17-vuotiaat: 15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias). Yli 17-vuotiaat: 7 euroa. Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta). Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Maksuton pysäköinti.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, p. 050 5847 262, tuula.sipila@messukeskus.com, www.sisahuvipuisto.fi
#sisähuvipuisto #messukeskus

Avainsanat

Kuvat

Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Suomen Suurin Sisähuvipuisto kutsuu pelaamaan ja liikkumaan Messukeskukseen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme