Kansallinen kokoomus

Kokoomuksen Valtosen mukaan SDP tarjoaa suomalaisille eripuraa ja viholliskuvia

Jaa
Kokoomuksen varapuheenjohtaja Valtonen ihmettelee SDP:n tapaa käyttää kaikki se aika Kokoomuksen syyttelyyn, jonka se voisi käyttää omien ehdotusten kertomiseen. Valtonen uskoo, että suomalaiset kaipaavat epävakaana aikana enemmän vuoropuhelua kuin Marinin ajamaa hajottavaa blokkipolitiikkaa.
Elina Valtonen Kuvaaja: Mikko Mäntyniemi
Elina Valtonen Kuvaaja: Mikko Mäntyniemi

Kokoomuksen Elina Valtosen mukaan Kokoomuksen tärkein tehtävä tulevalla vaalikaudella on hyvinvointiyhteiskunnan pelastaminen. Valtion taloudellisen tutkimuskeskus VATT:n mukaan hyvinvointivaltio on ajautumassa kohti haaksirikkoa.

”Suomen julkinen talous on alijäämäinen yli kymmenen miljardia euroa joka vuosi. Suomalaisia huolettaa kasvava velka lastemme harteilla. Demarit eivät tarjoa tähän mitään ratkaisuja. He puhuvat talouskasvusta, mutta nostaisivat kahden miljardin euron edestä lisää veroja yrityksiltä ja kotitalouksilta. Se on suoraan pois talouden toimeliaisuudesta”, Valtonen sanoo.

Valtosen mukaan SDP:n vaalitaktiikkana on Yhdysvalloista tuttu militantti blokkipolitiikka.

”Minä uskon, että näinä aikoina ihmiset toivovat riitelyn sijaan asiallista keskustelua ratkaisuista. Kaiken sen ajan, minkä SDP voisi käyttää omien ratkaisujensa esittelyyn, se käyttää syytösten sylkemiseen Kokoomuksen päälle. Marin rakentaa raivokkaasti viholliskuvia, kun omat eväät on syöty“, Valtonen sanoo.

”Marinin pelottelu hoitajien irtisanomisella on vastuutonta. Meiltä puuttuu tässä maassa 17 000 hoitajaa. Ketään ei olla irtisanomassa, vaan päinvastoin. Hoitajat tarvitsevat koronan ja uudistusten jälkeen työrauhaa. Palvelujen parempi organisointi tarkoittaa sitä, että hoitajat pääsevät keskittymään omaan ammattiinsa, ihmisten hoitamiseen. Soten kriisi ja hoitojonot on purettava”, Valtonen sanoo.

”Kokoomuksen esittämien työllisyysuudistusten tavoitteena on, että useampi eläisi tukien sijaan omalla työllään. Jokainen suomalainen ymmärtää, ettei työttömyysturvan taso voi nousta nopeammin kuin palkat. Työnteon pitää aina kannattaa”, Valtonen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Elina Valtonen Kuvaaja: Mikko Mäntyniemi
Elina Valtonen Kuvaaja: Mikko Mäntyniemi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kansallinen kokoomus
Kansallinen kokoomus
Töölönkatu 3
00100 HELSINKI

0207 488 488, info@kokoomus.fihttps://www.kokoomus.fi

Kokoomus on vuonna 1918 perustettu poliittinen puolue ja kansanliike, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti.

Politiikkamme perustuu arvoihin – uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä ja jossa heikoimmista pidetään huolta.

Kokoomus on paljon muutakin kuin kansanedustajamme ja meppimme – me olemme kansanliike. Teemme arjen pieniä tekoja kukin omalla tavallamme.

Tästä pääset kokoomuksen eduskuntaryhmän uutishuoneeseen >>

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kansallinen kokoomus

Häkkänen: EU-ero olisi kohtalokas virhe Suomelle27.3.2023 08:49:15 EEST | Tiedote

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen ihmettelee, miksi yhden puolueen ehdotukset EU-erosta on jätetty käsittelemättä pääministeritenteissä. Perussuomalaiset on tällä hetkellä ainoa puolue, joka ajaa virallisissa ohjelmissaan Suomen EU-eroa. Viime viikolla perussuomalaisten Laura Huhtasaari vahvisti, että puolue ajaa edelleen Suomen eroa EU:sta. Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra on myöntänyt, että puolueen virallinen linja on EU-ero.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme