Kolin maisemahotellin uudet teemahuoneet esittelevät kansallispuiston ainutlaatuisia luontokohteita.

Teemahuoneiden toteutus on kontiolahtelaisen suunnittelutoimisto Muodosteen käsialaa.
”Tämä suunnitteluprojekti on ollut todella inspiroiva ja kokonaisvaltainen. Huoneiden sisustusratkaisut on ammennettu suoraan Kolin luonnosta – niistä paikoista, joiden mukaan huoneet on nimetty. Kohteet valittiin niin, että kaikki Kolin eri vuodenajat ovat hyvin edustettuina”, sisustusarkkitehti Hanna Puolakka kertoo.
”Jokaisen huoneen katseenvangitsijana toimii sängyn päätyseinä. Kolin luonto, kuten Ipatin rinteiden lumi, Iso-Korpin rantojen hiekka tai Ryläyksen kiviputouksen vuolukivi on käsinkosketeltavissa materiaalien erikoislaatuisten struktuurien kautta.”
”Luontokohteita esittelevät huoneet ovat yksi tapa saada vieraat tutustumaan Kolin kansallispuistoon huippuja laajemmalla alueella ja kaikkina eri vuodenaikoina. Koli on todella moninainen kohde ja siitä kannattaa nauttia laajasti”, Break Sokos Hotel Kolin hotellinjohtaja Pasi Ripatti suosittelee. ”Me pyrimme osaltamme laajentamaan elämyspohjaa tarjoamalla jatkossa entistä monipuolisempia, alueen erityispiirteitä huomioivia palveluita hotelleissamme.”
Koli Relax Spa ja hotelliravintolat uudistuivat
Hemmottelu- ja maisemakylpylä Koli Relax Spa täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Kylpylää on syntymäpäivien kunniaksi uudistettu. Ulkoaltaiden korotuksen jälkeen niistä avautuu nyt entistä paremmat näkymät kansallismaisemaan.
Uudistuneet ravintolat avautuivat 21.huhtikuuta. Kylpyläkerroksen uusi Kaski Bar tarjoilee Pieliselle avautuvat terassinäkymät ja kansallispuiston luonnosta inspiroituneita juomasekoituksia sekä tapaspaloja. Café Latvassa nautitaan aitoja suomalaisia makuja, itse tehtyjä teesekoituksia ja ainutlaatuisia luontonäkymiä.
Myös maisemaravintola Grill it! Kolia uudistetaan. Freesien tilojen ohella uutta ovat myös ravintolan Aino- ja Jean -menut, jotka kunnioittavat häämatkaansa Kolilla viettänyttä Sibeliuksen pariskuntaa. Menu Jeanilla maistuvat muun muassa havu, poro ja mustikka, Aino tarjoilee poron ohella Pielisen kuhaa ja lakkaa.
Vinkkejä Kolin kesään: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/vinkit-kolin-kesaan/016046837_392883?previous=500447487
Break Sokos Hotel Kolin rinnalle avautuu 23.6.2023 uusi kylähotelli, Break Sokos Hotel Koli Kylä.
Lisätietoja: Pasi Ripatti, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli, puh. 050 354 4766, pasi.ripatti@sok.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Pasi Ripatti, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli ja Break Sokos Hotel Koli Kylä.
puh. 050 354 4766, s-posti pasi.ripatti@sok.fi
Tanja Holmberg, viestintäkonsultti, Viestintätoimisto Pieni Ideapuoti Oy, puh. 050 327 8923, tanja@pieni-ideapuoti.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Break Sokos Hotel Koli on kansallispuistossa, Kolin huippujen tuntumassa sijaitseva maisemahotelli. Hotellissa on 82 huonetta, kolme ravintolaa ja hemmottelukylpylä Koli Relax Spa. Rinteisiin ja vaellusreiteille pääsee suoraan hotellin pihasta. Hotellia operoi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Isälle suklaata ja kukkia? S-ryhmän data kertoo erot isän- ja äitienpäivän vietossa4.11.2025 08:02:00 EET | Tiedote
Isänpäivää vietetään jälleen tulevana sunnuntaina 9.marraskuuta. Perinteisesti suomalainen muistaa syksyllä isää samalla kaavalla kuin äitiä keväällä: hyvällä ruoalla ja lahjoilla. S-ryhmän ostodata kuitenkin osoittaa, että isän ja äidin juhlapäivien mauissa sekä pakettien sisällöissä on eroa.
Riisituotteille odotettu sertifiointi – näkyy kaupan hyllyllä ”jyvä kerrallaan”3.11.2025 07:30:00 EET | Tiedote
Riisi on monelle tuttu ruoanlaiton peruselementti, jota ostetaan S-ryhmän ruokakauppojen (Prisma, S-market, Sale ja Alepa) hyllyiltä vuodessa noin yhdeksän miljoonaa kiloa. Syksyllä kaupan riisihyllyille on saapunut ensimmäinen Sustainable Rice Platform -sertifioitu Coop-tuotemerkin basmatiriisi.
Kysely: suomalaiset panostavat kodin valaistuksessa eniten olohuoneeseen ja keittiöön29.10.2025 07:45:00 EET | Tiedote
Suomalaiset pitävät valaistusta tärkeänä tekijänä kodin tunnelman luomisessa ja osana sisustusta, selviää Sokoksen tekemästä kyselytutkimuksesta. Kotona panostetaan etenkin olohuoneen ja keittiön valaistukseen. Sokoksen asiantuntija jakaa täsmävinkin, mihin kodin valaistuksessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota pimeänä vuodenaikana.
Uudistuva Iso juttu -kumppaniyhteistyö laajenee ilmastoasioista muihin kestävyysteemoihin28.10.2025 12:30:00 EET | Tiedote
S-ryhmä laajentaa Iso juttu -kumppaniyhteistyötään – jatkossa mukana ovat ilmaston lisäksi luonnon monimuotoisuus, vesivastuullisuus ja ihmisoikeudet. Tavoitteena on löytää konkreettisia ratkaisuja kestävyyshaasteisiin yhdessä 17 500 tavaran- ja palveluntoimittajan kanssa sekä tuoda pienet ja suuret toimijat yhteen. Miljoonan tonnin päästösäästötavoite saavutettiin yhdessä kumppaneiden kanssa etuajassa viime vuonna.
Lähes 3000 sähköautoilijaa paljastaa ajatuksensa sähköauton lataamisesta – pitkillä matkoilla selkeä toive, näitä asioita asemille halutaan lisää27.10.2025 09:01:22 EET | Tiedote
ABC-latauksen toteuttama suuri sähköautoilukysely selvitti autoilijoilta muun muassa missä ja mihin aikaan autoa ladataan, mitä latauksen aikana halutaan tehdä ja mitä latausasemille toivotaan lisää. Kyselytutkimukseen vastasi lähes 3000 sähköautolla tai plug-in-hybridillä ajavaa eri-ikäistä autoilijaa ympäri maan.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme



