Espoon kaupunki - Esbo stad

Kolmannen koronarokotuksen ajanvaraus avataan 50-59-vuotiaille espoolaisille alkuviikosta

Jaa

Tavoitteenamme on avata kolmannen koronarokotuksen ajanvaraus 50-59-vuotiaille tiistaina 21.12.2021 Joitain rokotusaikoja on saatavilla jo joulunalusviikolle ja joulun jälkeen.

Seuraavan ikäryhmän eli 40-49-vuotiaiden ajanvaraus avataan siinä vaiheessa, kun aikoja vapautuu riittävästi varattavaksi. Näin pystymme tarjoamaan varaajalle rokotusaikaa aina lähipäiville tai viimeistään lähiviikoille.

Ikä on suurin riskitekijä saada vakava koronavirustauti ja tämän vuoksi tarjoamme kolmannen annoksen THL:n suosituksen mukaisesti ikäjärjestyksessä vanhimmasta alkaen.

Rokotusaikoja avataan lisää

Rokotusaikoja lisätään joulunalusviikolle ja joulun jälkeiselle viikolle niin paljon kuin mahdollista. Tavoitteena tarjota viikolla 51 noin 10000 rokotusaikaa. Viikoille 52 ja 1 pyrimme kasvattamaan rokotuskapasiteettia siten, että pystyisimme rokottamaan viikossa 21000 espoolaista. Kapasiteetin nosto onnistuu avaamalla väliaikaisia rokotuspisteitä ja lisäämällä ilta-aukioloja. Tavoitteenamme on myös päästä avaamaan Espoon keskuksen rokotuspiste jo joulukuussa.

Rokottajia on saatu hankittua ostopalvelukumppaneiden kautta ja rekrytoimalla. Työntekijöitä siirretään myös hyvinvoinnin ja terveyden toimialan muista palveluista, kuten terveysasemilta. Tämä tarkoittaa, että joitain kiireettömiä aikoja joudutaan perumaan.

Haemme rokottajia Espooseen

Mikäli sinulla on voimassa olevat lääkehoitoluvat ja haluaisit mukaan koronarokottamaan, lähetä yhteystietosi osoitteeseen koronarokottajat@espoo.fi. Kerro viestissäsi, millaisia toiveita ja rajoituksia sinulla on työn aloittamisen, työn keston ja työaikojen suhteen.

Kolmannen rokoteannoksen on saanut 27 000 espoolaista

Espoo on aloittanut kolmansien koronarokotusten antamisen lääketieteellisille riskiryhmille, yli 60-vuotiaille ja sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle lokakuussa. Kolmosrokotteen on saanut tähän mennessä noin 27 000 espoolaista. Espoossa on n. 210 000 henkilöä, jotka ovat saaneet 2.rokotteen.

Espoossa ikäryhmät ovat suuria ja moni haluaa ottaa koronarokoteen. Kiitos siitä! Pyydämme kuitenkin myös malttia. Jokainen halukas tulee saamaan kolmannen rokotuksen, ja teemme kaikkemme, että ajankohta olisi mahdollisimman pian.

Tiedotamme koronarokotusten järjestelyistä lisää maanantaina 20.12.2021

Lue lisää:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme